پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۱۹

اقامت 24 درصد مسافران نوروزی گلستان در هتل

اقامت 24 درصد مسافران نوروزی گلستان در هتل

گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان گفت: 24 درصد مسافران نوروزی استان در هتل و هتل آپارتمان اقامت کره اند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فریدون فعالی ظهر دوشنبه در نشست این ستاد افزود:بر اساس ارزیابیهای این ستاد، در نوروز 90 حدود 93 درصد مسافران و گردشگران سفر کرده به این استان، گلستان را مقصد سفر مجدد خود قرار داده اند.

وی گفت: این نظرسنجی ها، حاصل نظرات سه هزار نفر از گردشگران ورودی به استان گلستان در ایام نوروزی است که توسط هفت گروه نظرسنج در مبادی ورودی ( نوکنده، تنگراه و خوش ییلاق) و جاذبه های گردشگری استان و اماکن اقامتی و رفاهی از مورخ 28 اسفند 89 تا 14 فروردین ماه سال جاری به صورت نمونه گیری تصادفی بدست آمده است.

وی با اشاره به اینکه 24 درصد مسافران هتل و هتل آپارتمان ، 18 درصد میهمانپذیر ها، 15 درصد منزل اقوام و دوستان را جهت اقامت در استان، 19 درصد منازل استیجاری، 12 درصد مدارس طرح اسکان، 11 درصد چادرهای شخصی را جهت اسکان برگزیده اند، افزود: 32 درصد از پاسخگویان وضعیت قیمت مراکز اقامتی استان را گران و 57 درصد ارزان و مناسب و 84 درصد از پاسخگویان وضعیت سرویس دهی در محل اقامت خودرا خوب و مناسب  ارزیابی کردند.
 
وی ادامه داد: بر اساس این نظرسنجی ها 44 درصد از پاسخگویان رستوران هتل و رستوران های سطح شهر، 10 درصد اغذیه فروشی ها و 45 درصد خودشان نسبت به تهیه و پخت غذا اقدام نمودند و 74 درصد از پاسخگویانی که از رستوران ها و مراکز عرضه غذا استفاده کردند، وضعیت سرویس دهی و پذیرایی این مراکز را خوب و مناسب و 12 درصد نیز ضعیف ارزیابی کرده اند.
 
فعالی تصریح کرد: 69 درصد از پاسخگویان وضعیت پاکیزگی سرویس های بهداشتی عمومی در سطح شهررا خوب و مناسب و 20 درصد نامناسب ارزیابی کردند. 
 
 
دبیر این ستاد همچنین گفت: 85 درصد از پاسخگویان وضعیت پاکیزگی شهر را خوب ومناسب و 14 درصد نامناسب ارزیابی نمودند و 81 درصد از پاسخگویان وضعیت روشنایی پارک ها و معابر عمومی و شهر را خوب و مناسب ارزیابی کردند.
 
وی افزود: 87 درصد از پاسخگویان وضعیت عرضه و توزیع ارزاق عمومی مانند آب آشامیدنی، نان، میوه را خوب و مناسب و 9 درصد ضعیف و نامناسب ارزیابی کردند و 83 درصد از پاسخگویان وضعیت تابلوهای معرفی خیابان ها، اماکن و مسیرها را خوب و مناسب ارزیابی کردند.
 
این مقام مسئول در ادامه افزود: 87 درصد از پاسخگویان با خودرو شخصی ، 8 درصد اتوبوس و خودرو عمومی و چهار درصد نیز از هواپیما برای سفر به این استان بهره برده اند و 89 درصد از پاسخگویان وضعیت کنترل ترافیک در سطح شهر ها خوب و مناسب ارزابی کرده اند.
 
وی یادآور شد: از بین این فرم های نظرسنجی 90 درصد وضعیت حضور پلیس راه را در سطح جاده ها خوب و مناسب و 91 درصد وضعیت حضور عوامل هلال احمر را در سطح جاده ها خوب و مناسب و 84 درصد از پاسخگویان وضعیت حضور امداد خودرو رادر سطح جاده ها خوب و مناسب ارزیابی کردند.
 
فعالی افزود: 82 درصد از پاسخگویان وضعیت تابلوهای هشداردهنده علایم راهنمایی مسیر جاده ها را خوب و مناسب و 40 درصد از پاسخگویان برنامه ها فرهنگی مانند جشن ها، جنگ ها، کنسرت ها و مسابقات فرهنگی خوب و مناسب ارزیابی کردند و 48 درصد از نمایشگاه های صنایع دستی و سوغات بازدید و 23 درصد نیز خریدار کالاها و سوغات استان بوده اند.
 
دبیر ستاد دایمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان ادامه داد: 45 درصد از پاسخگویان این فرم های نظرسنجی، وضعیت اطلاع رسانی برنامه های فرهنگی، هنری و اجتماعی را خوب و مناسب و 47 درصد از مسافرینی که از درمانگاه بیمارستان و مراکز درمانی استفاده کرده اند، وضعیت انرا خوب و مناسب ارزیابی کردند.
 
وی تصریح کرد: 62 درصد از پاسخگویان وضعیت آمادگی استان و شهر مقصد خود را در پذیرایی و استقبال از مسافران خیلی خوب وخوب و 78 درصد از پاسخگویان فعالیت و اقدامات سازمان های دولتی و بخش خصوصی برای رفاه حال مسافران و گردشگران نوروزی در شهرها و جاده ها را خوب و مناسب و 15 درصد ضعیف ارزیابی کردند.
 
وی افزود: 79 درصد از پاسخگویان وضعیت کیوسک های اطلاع رسانی و راهنمایی مسافران به لحاظ تعداد و سرویس دهی را خوب و مناسب و 14 درصد ضعیف و 79 درصد از پاسخگویان اطلاعات ضروری به صورت تابلو، پلاکارد و پارچه نوشته نصب شده را خوب و سودمند ارزیابی کردند.
 
بیش از چهار میلیون و 800 هزار مسافر نوروز امسال به گلستان سفر کرده اند.
کد خبر 1281250

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha