علی اکبر کاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: از این تعداد 936 هزار و 209 نفر در مراکز اقامتی سراسر استان اسکان داده شدند.
وی خاطرنشان کرد: بافت تاریخی، مسجد جامع و زندان اسکندر به ترتیب بیشترین آمار بازدیدکنندگان مسافران نوروزی را به خود اختصاص داده اند.
کاظمی ادامه داد: در طول ایام تعطیلات نوروز 561 هزار و 725 نفر از بافت تاریخی، 149 هزار و 843 نفر از مسجد جامع و 71 هزار و 354 نفر از زندان اسکندر در طول ایام تعطیلات نوروز بازدید کرده اند.
وی افزود: سایر بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری شهر یزد نظیر مجموعه امیرچقماق و باغ دولت آباد نیز مورد استقبال گردشگران نوروزی قرار گرفته اند.
کاظمی بیان داشت: بافت تاریخی یزد به علت برخورداری از ظرافت های معماری و سبک هنری سنتی خاص موجب جذب بسیاری از گردشگران در ایام مختلف سال می شود.
وی نوروز و سفرهای نوروزی را مناسب ترین زمان برای معرفی ظرفیت ها و قابلیتهای گردشگری هر منطقه دانست و گفت: صنعت گردشگری به عنوان صنعت درآمدزا می تواند موجب رشد و توسعه همه جانبه استان شود.
کاظمی همچنین با اشاره به نحوه نظارت بر اماکن اقامتی، رستورانها و ... بیان داشت: هزار و 907 مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی، رستورانها، مراکز پذایریی بین راهی، دفاتر خدمات مسافرتی و مراکز اقامت موقت نظیر کمپ ها، مهمانسرا و منازل استیجاری در طول ایام نوروز انجام شده است.
وی از تمامی دستگاه هایی که در تسهیلات سفرهای نوروزی به انجام فعالیت های مختلف در این ایام پرداختند، قدردانی کرد و افزود: امید است با همکاری همه ارگان ها و سازمان های دولتی و سرمایه گذاران خصوصی بتوانیم شاهد توسعه بیش از پیش صنعت گردشگری در استان یزد باشیم.
تاکنون شش هزار و 500 اثر تاریخی در استان یزد شناسایی شده و بیش از هزار و 480 اثر آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
نظر شما