پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۰۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

سودآوری حمل و نقل عمومی منوط به فراوانی آن است

سودآوری حمل و نقل عمومی منوط به فراوانی آن است

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: سودآوری در حمل و نقل عمومی باید از نگاه آسایش و رفاه مردم سنجیده شود زیرا با توسعه حمل ونقل عمومی هزینه های ناشی از ترافیک وآلودگی هوا کاسته می شود.

مرتضی طلایی در گفتگو با خبرنگارمهر با اشاره به طرح آزادسازی حمل و نقل عمومی که قرار است امسال به دولت ارائه شود گفت: بر اساس این طرح قرار است حمل و نقل عمومی سود آور شود اما باید دید سود آوری از چه منظری تعریف می شود، اگر سود آوری از نگاه اقتصادی باشد این طرح کارشناسی نیست و قابلیت اجرایی ندارد.

وی ادامه داد: اگر سود آوری از منظر توسعه و فراوانی حمل و نقل عمومی باشد به حقیقت نزدیک تر است زیرا سبب صرفه جویی در وقت و هزینه های ناشی از آلودگی های هوا و... می شود اما این که درآمد اتوبوس ها را دو برابر کنیم امکان پذیر نیست.

طلایی با اشاره به اینکه هزینه سوخت یک سال خودروهای شهر تهران که در ترافیک هدر می رود می تواند مشکل توسعه مترو را حل کند ،تصریح کرد: هزینه تصادفات ناشی از استفاده وسیله نقلیه شخصی در سطح کشور، تلفات ناشی از این تصادفات و افزایش آمار زنان سرپرست خانوار و...با توسعه حمل و نقل عمومی کاسته می شود.

وی افزود: اگر هزار تومان در توسعه حمل و نقل عمومی سرمایه گذاری کنیم یک سال بعد 100 هزارتومان درآمد به دست می آوریم.

کد خبر 1281396

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha