پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ فروردین ۱۳۹۰، ۱۳:۴۶

شهردار زوریخ:

بودجه حمل و نقل شهری در زوریخ توسط دولت تأمین می‌‌شود

شهردار زوریخ با تأکید بر این که بودجه حمل و نقل شهری بزرگترین شهر سوییس در سطح ملی اختصاص می یابد و تأمین آن را دولت مرکزی سوییس بر عهده دارد، گفت: روزانه 860 هزار و سالانه 315 میلیون مسافر از طریق سیستم حمل و نقل عمومی این شهر جا به جا می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، کورین ماوخ با بیان این که مدیریت واحد شهری به طور اعم و مدیریت واحد در حوزه حمل و نقل شهری به طور اخص در زوریخ محقق شده است گفت : شهردار زوریخ مدیر کل شهر و از جمله حمل و نقل شهری است.

وی در توضیح امکانات حمل و نقلی زوریخ اظهار کرد: این شهر دارای 13 خط تراموآ و 66 خط اتوبوسرانی است که از میان 6 خط برقی و 15 خط سراسری هستند و به دلیل شرایط جغرافیایی متاسفانه تا کنون نتوانسته‌ایم در شهرمان سیستم مترو احداث کنیم.

شهردار زوریخ با تأکید بر رابطه مستقیم افزایش جمعیت شهر با گسترش حمل و نقل شهری تصریح کرد: هر قدر جمعیت افزایش پیدا کند، به همان نسبت باید بر امکانات و تسهیلات حمل و نقل شهری افزوده شود و در واقع به ازای هر شهروندی که به جمعیت شهر افزوده می‌شود باید برنامه‌ریزی کرد.

کورین ماوخ در پایان از اختصاص مناطق وسیعی از زوریخ به مسیرهای ویژه دوچرخه‌سواری خبر داد و خاطرنشان کرد: توسعه دوچرخه‌سواری یکی از سیاست‌های مهم مدیریت شهری است، ضمن این که توسعه پیاده‌راه‌ها و تأکید بر حرکت پیاده در این شهر به صورت جدی مورد توجه قرار گرفته است.

کد خبر 1282015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha