پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ فروردین ۱۳۹۰، ۱۱:۳۱

با حضور دبیرکل اوپک؛

جشن 50 سالگی اوپک در تهران برگزار می شود

جشن 50 سالگی اوپک در تهران برگزار می شود

جشن 50 سالگی تاسیس سازمان کشورهای صادرکننده نفت با حضور رئیس و دبیرکل اوپک در تهران برگزار می شود.

حسین پرسان در گفتگو با مهر با اشاره مشارکت بی سابقه شرکتهای بین المللی برای حضور در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی در تهران، گفت: همزمان با برگزاری این گردهمایی بین المللی، مراسمی به مناسبت سالگرد 50 سالگی تاسیس سازمان اوپک برگزار خواهد شد.

مدیر شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی با تاکید بر اینکه مراسم گرامیداشت پنجاهمین سالگرد تاسیس اوپک 30 فروردین ماه امسال در مجاورت شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت در تهران برگزار می شود، تصریح کرد: در این مراسم سید مسعود میرکاظمی رئیس اوپک و عبدالله سالم البدری دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت حضور پیدا می کنند.
 
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه برخی از مقامات نفتی کشورهای عضو اوپک و سفرای کشورهای خارجی در این مراسم حضور پیدا خواهند کرد، اظهار داشت: در حال حاضر برنامه ریزی گسترده ای برای برگزاری این مراسم انجام شده است.
 
وی از شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی ایران به عنوان دومین نمایشگاه بین المللی نفت جهان یاد کرد و افزود: همچنین در بین کشورهای عضو اوپک نمایشگاه نفت تهران بزرگترین گردهمایی این صنعت استراتژیک به شمار می رود.
 
به گزارش مهر، در نشست یکصد و پنجاه و هفتمین اجلاس وزارتی اوپک با تصمیم 12 عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت، ریاست اوپک در سال 2011 میلادی پس از 36 سال به وزیر نفت ایران واگذار شده است.
 
مطابق با آمارهای وزارت نفت تاکنون حضور نزدیک به یکهزار و 400 شرکت داخلی و خارجی در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی ایران قطعی شده است.
 
از سوی دیگر با وجود افزایش فشارها و تحریمهای بین المللی تاکنون 580 شرکت بین المللی از 40 کشور جهان برای حضور در نمایشگاه نفت تهران اعلام آمادگی کرده اند که پیش بینی می شود به تعداد شرکتهای خارجی افزوده شود.
 
بر این اساس تاکنون حضور شرکتهایی از چین، ژاپن، کانادا، سوئیس، ایتالیا، آلمان، کره جنوبی، برزیل، هلند، نروژ، فرانسه، ترکیه، روسیه، سوئد، اسپانیا، هند، سنگاپور، تایلند، تایوان، امارات متحده عربی و اتریش برای حضور در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی قطعی شده است.
 
شانزدهمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی به عنوان بزرگترین نمایشگاه صنعت نفت در منطقه خاورمیانه و در بین اعضای اوپک به میزبانی تهران برگزار می‌شود.
 
این نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی به عنوان بزرگترین نمایشگاه تخصصی ایران و دومین نمایشگاه بزرگ نفت در جهان با هدف ایجاد تعامل بیشتر شرکت های پیمانکار و سازندگان داخلی و خارجی و با حضور شرکت‌های اصلی و فرعی صنعت نفت برپا می شود.
 
این گردهمایی بین المللی قرار است به مدت چهار روز از 27 تا 30 فروردین ماه سالجاری ( 16 تا 19آوریل 2010 میلادی) در محل نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار شود.
کد خبر 1282218

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha