حاتم سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه اظهار داشت: اداره کل پست استان درجهت رفاه حال مردم در سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان اقدام به تشکیل و تجهیز هشت گروه پستی جهت تحویل نامه های مردم به رئیس جمهور کرده است.
وی افزود: در این راستا این گروه ها از صبح پنج شنبه همزمان با سفر رئیس جمهور به استان در مقابل استانداری و استادیوم آزادی مستقر خواهند شد و به جمع اوری نامه های مردم اقدام خواهند کرد.
سلیمانی با اشاره به تشکیل گروه های پستی جهت تحویل نامه های مردمی در شهرستان های استان نیز گفت: در تمامی شهرستان های استان نیز گروه های پستی جهت تحویل نامه های مردمی به رئیس جمهور تشکیل شده و این گروه های نیز از صبح پنج شنبه در مقابل فرمانداری ها مستقر خواهند شد.
سرپرست اداره کل پست استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده تمامی نامه های دریافتی به سرعت به مسئولین مربوطه تحویل خواهد شد.
نظر شما