پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ فروردین ۱۳۹۰، ۱۲:۳۹

هشت گروه پستی نامه های مردم کرمانشاه به رئیس جمهور را تحویل می گیرند

هشت گروه پستی نامه های مردم کرمانشاه به رئیس جمهور را تحویل می گیرند

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: سرپرست اداره کل پست استان کرمانشاه از تشکیل هشت گروه پستی جهت دریافت نامه های مردم کرمانشاه به رئیس جمهور خبر داد.

حاتم سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه اظهار داشت: اداره کل پست استان درجهت رفاه حال مردم در سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان اقدام به تشکیل و تجهیز هشت گروه پستی جهت تحویل نامه های مردم به رئیس جمهور کرده است.

وی افزود: در این راستا این گروه ها از صبح پنج شنبه همزمان با سفر رئیس جمهور به استان در مقابل استانداری و استادیوم آزادی مستقر خواهند شد و به جمع اوری نامه های مردم اقدام خواهند کرد.

سلیمانی با اشاره به تشکیل گروه های پستی جهت تحویل نامه های مردمی در شهرستان های استان نیز گفت: در تمامی شهرستان های استان نیز گروه های پستی جهت تحویل نامه های مردمی به رئیس جمهور تشکیل شده و این گروه های نیز از صبح پنج شنبه در مقابل فرمانداری ها مستقر خواهند شد.

سرپرست اداره کل پست استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه ریزی انجام شده تمامی نامه های دریافتی به سرعت به مسئولین مربوطه تحویل خواهد شد.

کد خبر 1282781

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha