پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ فروردین ۱۳۹۰، ۱۶:۳۹

جهاد اقتصادی باید موجب شکوفایی اقتصاد و رفاه جامعه شود

جهاد اقتصادی باید موجب شکوفایی اقتصاد و رفاه جامعه شود

سمنان - خبرگزاری مهر: رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن سمنان گفت: جهاد اقتصادی باید موجب شکوفایی اقتصاد و رفاه جامعه شود و هدف رهبری از نامگذاری امسال نیز شکوفایی اقتصاد ایران و رفاه جامعه است.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، علی اصغر جمعه ای عصر چهارشنبه در نشست مشترک فعالان اقتصادی بخش خصوصی و دولتی استان سمنان در اتاق بازرگانی و صنایع و معادن سمنان گفت: رهبر معظم انقلاب در سالهای اخیر توجه ویژه ای به مباحث اقتصادی داشته اند.

وی با اشاره به اینکه تاکید رهبری  بر اجرای اصل 44 و دخالت بخش خصوص در مسایل اقتصادی کشور نشان دهنده توجه رهبری به اقتصاد کشور است، گفت: تعیین سال 90 به عنوان سال جهاد اقتصادی توجه بیشتر رهبر فرزانه انقلاب به مسائل اقتصادی است.

به گفته وی، بخش خصوصی َآمادگی کامل دارد را در کنار دولت نقش خود را رسیدن به اهداف رهبر فرزانه در جهاد اقتصادی ایفا کند.

وی ادامه داد: تمام فعالان اقتصادی اعم از دولتمردان و بخش خصوصی باید در سال 90 برای اجرایی شدن این خواست رهبری عزم خود را جزم نمایند.

وی با تاکید بر اینکه رهبری با این نامگذاری نقشه و هدف را مشخص کرده اند، گفت: اجرای این مهم الزمات و لوازمی نیاز دارد که در اختیار دولت و دولت مردان است و باید این الزامات فراهم شود.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن سمنان اضافه کرد: دولت برای فعالتر شدن حضور بخش خصوصی در اقتصاد کشور باید شرایط و الزامات لازم را فراهم سازد.

وی تثبیت مقررات و قوانین و داشتن برنامه های کوتاه، میان و بلندمدت را در این زمینه ضروری دانست و اظهار داشت: دولت با داشتن برنامه در این زمینه باید در عمل نیز به اجرای آن مقید و پایبند باشد.

جمعه ای یاد آور شد: باید در این عرصه شرایط و امکانات لازم فراهم باشد تا بخش خصوصی بتواند در تحقق شعار جهاد اقتصادی و نیز عرصه های اقتصادی بیش از پیش فعال باشد.

کد خبر 1283085

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha