پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ فروردین ۱۳۹۰، ۱۷:۲۶

ورزشکاران روستایی خراسان رضوی صاحب کارت اعتباری ورزش می شوند

ورزشکاران روستایی خراسان رضوی صاحب کارت اعتباری ورزش می شوند

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت ورزش روستایی و عشایری خراسان رضوی گفت: برای نخستین بار در کشور ورزشکاران روستایی این استان صاحب کارت اعتباری ورزشی می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مهدی لری ظهر چهارشنبه در جمع شماری از مسئولان هیئت های ورزش روستایی و عشایری خراسان رضوی با اعلام این خبر، افزود: کاربرد اصلی این کارت در گام نخست، برای بیمه ورزشی ورزشکاران و در گام بعدی، اتصال به شبکه بانکی است.

وی بیان کرد: کارت اعتباری ورزشی حاوی اطلاعات شخصی، سوابق ورزشی، عضویت در تیم های مختلف شهری، روستایی، کشوری و باشگاهی است.

لری تصریح کرد: این کارت اطلاعات خوبی در زمینه شمار دختران و پسران ورزشکار روستایی در تمام رده های سنی به تفکیک روستا، بخش و شهر در اختیاران مدیران و برنامه ریزان امر ورزش قرارمی دهد.

رییس هیئت ورزش روستایی و عشایری خراسان رضوی با اشاره به اینکه معضل اصلی در زمان برگزاری مسابقات ورزشی پذیرش و همخوانی اطلاعات فردی ورزشکاران روستایی است، افزود: با صدور کارت اعتباری ورزشی مشکل ثبت نام و پذیرش برطرف شده و اطلاعات فردی فقط برای کاربر و مسئول مربوطه قابل رویت و بهره برداری خواهد بود و در زمان مسابقه کارت پذیرش صادرمی شود.

وی تأکید کرد: کاهش زمان پذیرش ورزشکاران هنگام ثبت نام، جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی، سهولت در بیمه ورزشکاران، جلوگیری از منقطع شدن امر ورزش در بین ورزشکاران به دلیل بحث تعطیلات ابتدایی هر سال دسترسی به اطلاعات فردی ورزشکاران و روستایی بودن آنان از اهداف صدور کارت مذکور است.

 

کد خبر 1283191

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha