پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۸ فروردین ۱۳۹۰، ۱۲:۴۵

الاهرام خبر داد:

معرفی نامزد مصری جانشین عمروموسی

معرفی نامزد مصری جانشین عمروموسی

یک روزنامه مصری امروز نوشت: در چند روز آتی مقامات قاهره نامزد اصلی خود را برای جانشینی "عمروموسی" در اتحادیه عرب اعلام می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الاهرام مصر، ریاست عمروموسی بر اتحادیه عرب در ماه می (کمتر از یک ماه دیگر) خاتمه خواهد یافت.

بر این اساس، مقامات مصری در نظر دارند در همین روزها نامزد خود برای جانشینی عمروموسی که سودای ریاست جمهوری را در سرمی پروراند، اعلام کنند.

منابع آگاه از گمانه زنی های نهایی بر روی نام سه نفر صحبت می کنند "مصطفی الفقی" رئیس سابق کمیته خارجی پارلمان مصر از جمله این گزینه هاست.

خاطرنشان می شود منابع آگاه در روزهای اخیر از رقابت میان دوحه و قاهره برای کسب دبیرکلی اتحادیه عرب با توجه به معرفی احتمالی العطیه از سوی قطر خبر داده بودند.

کد خبر 1283483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha