به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، سازمان ملل متحد درباره اوضاع نابسامان مصراته در غرب لیبی هشدار داد. این شهر از چند هفته گذشته تاکنون توسط عوامل معمر قذافی دیکتاتور لیبی محاصره و بر اثر بمباران های پیاپی به شهر ارواح تبدیل شده است.
در تازه ترین دور جدید حملات گردان های قذافی به مصراته ده ها نفر کشته و زخمی شدند. شبکه های تلویزیونی عرب زبان لحظاتی پیش از یورش نیروهای قذافی به شهر مصراته و درگیری با انقلابیون خبر داده اند. عوامل قذافی همچنین شهر اجدابیا را از 3 جهت بمباران کردند.
شورای انتقالی لیبی نیز از آمادگی خود برای بررسی طرح نقشه راه "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه برای حل بحران لیبی خبر داد.
تاکید بر برقراری آتش بس فوری در لیبی، تشکیل دولتی دموکرات در این کشور، حفظ اتحاد و حاکمیت ملی و ایجاد تغییر در این کشور پایان دادن به تصرف برخی شهرها و عقب نشینی مزدوران قذافی از این شهرها و توقف حملات علیه غیرنظامیان از جمله موارد مطرح شده در طرح نقشه راه به شمار می رود.
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد که جنگنده های ناتو شب گذشته به اشتباه یکی از پایگاه های انقلابیون در نزدیکی شهر البریقه در شرق لیبی را بمباران کردند که بر اثر آن پنج نفر کشته و 10 نفر دیگر زخمی شدند.
سخنگوی شورای ملی انتقالی لیبی ضمن انتقاد از عملکرد ضعیف و اشتباه ناتو در این کشور اعلام کرد که نیروهای ناتو درحمایت از غیرنظامیان لیبی به ویژه در شهر مصراته تعلل می ورزند.
نظر شما