فرخ لقا جمشیدزاده در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام افزود: سال گذشته در مجموع 64 پرونده طلاق از سوی دادگستری جهت انجام مشاوره، سازش یا عدم سازش زوجین به بهزیستی ارجاع شده است.
وی ادامه داد: از این تعداد پرونده 18 درخواست طلاق از سوی مرد، 40 درخواست از سوی زن و بقیه نیز به صورت توافقی ارائه شده است.
این مسئول عمده ترین علت درخواست طلاق از سوی این افراد را اعتیاد، مسائل اخلاقی، فقر اقتصادی و عاطفی عنوان کرد.
جمشیدزاده اظهار داشت: خوشبختانه با مشاوره های انجام گرفته از این تعداد پرونده 40 مورد منجر به سازش و 12مورد نیز منجر به طلاق شد.
جمشیدزاده با بیان اینکه هم اینک 10 پرونده در واحد طلاق بهزیستی در دست اقدام است، گفت: همچنین در طول سال گذشته 24نفر نیز به صورت خودمعرف برای طلاق به این واحد مراجعه کرده اند.
نظر شما