پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ فروردین ۱۳۹۰، ۱۶:۴۷

نژاد زمانی:

مرفاوی ببازد هم سرمربی مس باقی می ماند

مرفاوی ببازد هم سرمربی مس باقی می ماند

کرمان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل باشگاه مس کرمان با اشاره به حمایتش از مرفاوی گفت: تغییر در کادر فنی بدلیل شکستهای اخیر در دستور کار نیست.

فتح الله نژاد زمانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهارداشت: تیم مس کرمان با انگیزه بالا به دنبال کسب امتیاز کامل در بازی مقابل سپاهان است چرا که این بازی حکم شش امتیاز برای مس دارد.

وی تصریح کرد: تغییر سرمربی مس به هیچ وجه صحت ندارد و مرفاوی کماکان سرمربی مس باقی خواهد ماند و شایعات مبنی بر تغییر سرمربی در صورت باخت مقابل سپاهان کذب است.

وی افزود: ما از صمد مرفاوی همچنان حمایت می کنیم ولی امتیاز مسابقات نیز برای مجموعه مس اهمیت دارد اگر مس کرمان سپاهان را ببرداین برد درحد شش امتیازبرای تیم ارزش دارد.

وی یادآورشد: تیم سپاهان از تیم های خوبی است که فوتبال خوب و روانی دارد به همین دلیل مس کرمان در مقابل تیم های اینچنینی خوب کار می کند به همین دلیل به کسب امتیاز در این بازی امیدواریم.

نژادزمانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه برای این بازی نه بازیکن آسیب دیده ای داریم و نه کسی محروم است و بازیکنان تیم نیز علی رغم حواشی  با روحیه خوبی برای بازی فردا آماده هستند.

وی ادامه داد: البته بازیکنان و کادر مس ممنوع المصاحبه نیستند ولی از آنها خواسته ایم مصاحبه حاشیه ای نکنند و مراعات شرایط تیم را بکنند.

وی افزود: در تیم مس دو هدف داشتیم که جوانی تیم و بومی شدن تیم بود که خوشبختانه به این دو هدف رسیده ایم و همان گونه که در بازی با راه آهن پنج بازیکن  کرمانی به صورت ثابت در ترکیب تیم بود در بقیه بازیها نیز بازیکنان کرمانی تیم آماده حضور در ترکیب در صورت صلاحدید مربیان هستند.

مدیرعامل باشگاه مس دلایل افت تیم مس را نبود بازیکنان با تجربه عنوان کرد و گفت: وقتی هدف تیم جوان گرایی شود قطعا از حضور کمتر با تجربه ها در تیم استفاده می شود و تیم در برخی مقاطع دچار مشکل می شود که انشالله برای فصل آینده با برنامه ای که برای تیم داریم ارنج سنی تیم را به زیر 25سال خواهیم رساند.

وی تصریح کرد: البته یکی از دلایل مسائل حاشیه ای تیم نیز بالا رفتن سطح توقعات مردم و مسئولین از تیم مس است در صورتی که تیم مس دربحث گل های خورده تیم چهارم جدول است و تنها یک باخت در خانه داشته است و عمده باختهای تیم در خارج ازخانه رخ داده است.

وی با اشاره به برگزاری جلسه امروز خود با اعضای تیم گفت: قصد داریم صحبتهای نهایی قبل از بازی را با تیم داشته باشیم و پاداشی نیز برای تیم در صورت برنده بودن مقابل سپاهان در نظر گرفته ایم که امیدواریم بازی را ببریم.
 

کد خبر 1284635

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha