به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، غلامرضا هادربادی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در این سازمان، اظهار داشت: مدیریت حفظ نباتات این سازمان کار نظارت بر محصول گندم و جود در سطح 52 هزار و 708 هکتار اراضی آبی و 20 هزار 270 هکتار اراضی دیم در قالب 26 شبکه مراقبت بر عهده دارند.
وی اضافه کرد: این تعداد شبکه مراقبت گیاه پزشکی متشکل از کارشناسان کشاورزی بخش دولتی و کارشناسان ناظر گیاه پزشکی در رابطه با آفت سن گندم و بازدیدهای مکرر بویژه از مزارع در معرض خطر هستند.
رئیس ستاد گندم خراسان جنوبی عنوان کرد: تاکنون در سطح 40 هکتار از مزارع گندم و جو شهرستان نهبندان مبارزه شیمیایی علیه آفت سن گندم صورت گرفته است.
هادربادی ادامه داد: سن گندم از آفات کلیدی و مهم گندم و جو است، که در خسارت کمی باعث عدم تشکیل خوشه و در خسارت کیفی با تغذیه از دانه های شیری یا خمیری گندم و جو باعث از بین رفتن خاصیت نانوایی آراد حاصل می شود.
رئیس جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در پایان از کشاورزان استان خواست: تا ضمن آشنایی با آفت سن گندم و نظارت بر مزارع خود با کارشناسان این سازمان جهت کنترل آفت ارتباط داشته باشند.
نظر شما