پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۰ فروردین ۱۳۹۰، ۲۰:۳۳

کریمی:

تصویب اعتبار 1220 میلیارد تومانی وزارت آموزش و پرورش در کمیسیون تلفیق

تصویب اعتبار 1220 میلیارد تومانی وزارت آموزش و پرورش در کمیسیون تلفیق

ساری - خبرگزاری مهر: عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از تصویب اعتبار هزار و 220 میلیارد تومانی وزارت آموزش و پرورش در کمیسیون تلفیق مجلس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی کریمی فیروزجایی افزود: با پیشنهاد کمیسیون تلفیق اعتبارات وزارت آموزش و پرورش در سال جاری به هزار و 220 میلیارد تومان افزایش یافت.

وی خاطرنشان کرد: اعتبار وزارت آموزش و پرورش در سال جاری، 780 میلیارد تومان مصوب شده بود که با پیشنهاد کمسیون تلفیق به هزار و 220 میلیارد تومان افزایش یافت.
 
وی افزود: افزایش این بودجه کمک موثری به امر مدرسه‌سازی در کشور بوده و اولویت انجام نیز با اتمام پروژه‌های نیمه کاره است.
 
عضو کمیسیون تلفیق مجلس بیان داشت: در سال 89 در امر تخصیص بودجه با مشکل مواجه شده بودیم و سازمان نوسازی نتوانسته بود به تعهدات خود عمل کند به همین دلیل در سال جاری اولویت تخصیص بودجه در زمینه سالن‌های ورزشی، نمازخانه‌ها و پروژه‌های مدرسه‌ای که نیمه کاره مانده است به‌ویژه پروژه‌هایی که نیاز به تخریب و بازسازی در روستاها دارند، است.
 
نماینده مردم بابل در مجلس تصریح کرد: درصدد هستیم در سال 90 بیشتر به مقاوم‌سازی مدارس توجه شود و در این راستا به حمایت جدی خیرین مدرسه‌ساز نیازمند هستیم.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان داشت: در سال 89 دشمنان با تحریک برخی افراد داخلی و تحریم اقتصادی درصدد ایجاد مشکل برآمدند و حتی سعی کردند اجرای طرح هدفمند کردن یارانه‌ها را با مشکل مواجه کنند که با شکست مواجه شدند.
 
کریمی افزود: در حال حاضر تلاش دولت و مجلس در سال جهاد اقتصادی توسعه و پیشرفت پروژه‌های عمرانی در سطح کشور است و اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها یکی از راهکارهای اساسی برای رشد فعالیت‌های اقتصادی است.
 
وی بیان داشت: ایران دارای 75 میلیون نفر جمعیت است که در حال حاضر 72 میلیون نفر متقاضی دریافت یارانه در کشور هستند.
 
نماینده معاونت راهبردی ریاست جمهوری در دانشگاه‌های مازندران بیان داشت: در سال جاری 15 دانشگاه ممتاز کشور در کانون توجه دولت و مجلس قرار گرفتند که دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل یکی از این دانشگاه‌هاست.
کد خبر 1284870

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha