پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۵۲

بهره برداری از بیمارستان 250 تختی بوشهر سه ماه به تاخیر افتاد

بهره برداری از بیمارستان 250 تختی بوشهر سه ماه به تاخیر افتاد

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان بوشهر از تاخیر سه ماهه در بهره برداری از بیمارستان 250 تختخوابی بوشهر خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر در بوشهر، علی مقاتلی شنبه شب در بازدید استاندار بوشهر از روند ساخت این بیمارستان اظهارداشت: ساخت بیمارستان 91 درصد پیشرفت دارد و قرار بود خرداد به بهره برداری برسد اما به علت کمبود اعتبار زمان بهره برداری سه ماه عقب افتاد.

وی افزود: با پیگیریهای فراوان مقرر شد با کمک‌های این استان و اختصاص اعتبار به صورت تخصیص 100 درصد، تا پایان خرداد ماه امسال این پروژه را آماده کنیم اما به دلیل مشکلات اعتباری با عدم ابلاغ اعتبار مواجه شدیم.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان بوشهر یادآور شد: ساخت بیمارستان 250 تختخوابی با زیربنای 23 هزار متر مربع در هفت طبقه که از مصوبات سفر اول هیئت دولت است سال 85 شروع شده و تاکنون 270 میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است.

دکتری غلامرضاحیدری رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این بازدید گفت: تجهیزات درمانی بیمارستان با 70 میلیارد ریال اعتبار در حال خرید است که پس از تحویل ساختمان به سرعت تجهیز خواهد شد.

کد خبر 1285020

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha