پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۰۵

750 عنوان فعالیت فرهنگی در خوزستان انجام شد

750 عنوان فعالیت فرهنگی در خوزستان انجام شد

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: سال گذشته سال پر کار و پر تحرکی برای این اداره بود به نحوی که بیش از 750 عنوان فعالیت فرهنگی در استان انجام شد.

حجت الاسلام سید لطف الله سپهر در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز با ارائه گزارشی در خصوص فعالیتهای این اداره کل در سال 89 اظهار داشت: سال گذشته سال پر کار و پر تحرکی برای مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان بود به نحوی که بیش از 750 عنوان فعالیت در بخشهای فرهنگی، قرآنی، نمایشگاهی، جشنواره ای، کتابخانه ای، ادبیات اسلامی، بزرگداشت مفاخر و غیره در استان صورت گرفت.

سپهر با اشاره به برگزاری چهار کنگره و فعالیت بین المللی فرهنگی هنری در سال گذشته در استان، افزود: سال گذشته در حوزه فرهنگ شاهد جشنواره بین المللی شعر قرآنی عربی نور الثقلین و جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی در استان خوزستان بودیم همچنین در بخش هنر نمایش و سینما دو رویداد بزرگ بین المللی فیلم فجر و فیلم سینمایی مقاومت نیز در استان برگزار شد.

وی به حضور استان خوزستان برای نخستین بار در نمایشگاه خارج از کشور در بصره و جشنواره تئاتر در قطر اشاره کرد و افزود: در حوزه هنرهای تجسمی نیز سال گذشته برای نخستین بار 143 کشور خارجی آثار خود را در استان خوزستان به نمایش گذاشتند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان تصریح کرد: سال گذشته در راستای اجرای فرامین مقام معظم رهبری در بحث شعار سال (همت مضاعف کار مضاعف) مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی آن چیزی که در توان داشت را به کار گرفت به صورتی که در پایان سال از ناحیه استاندار و معاونین وی به عنوان اولین دستگاه برتر و مدیر نمونه فرهنگی انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.
 
کد خبر 1285232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha