حجت الاسلام سیف الله سهرابی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با راه اندازی کامل سامانه جامع موقوفات و بقاع، تمام اطلاعات موقوفات و بقاع متبرکه به روز می شود.
وی خاطر نشان کرد: فناوری اطلاعات و ارتباطات نیاز اصلی هر نهادی و با افتتاح این سامانه مشکلات فناوری اطلاعات و ارتباطات رفع خواهد شد.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه مازندران گفت: اطلاعات دو هزار و 200 موقوفه، شش هزار و 700 رقبه و 300 بقاع متبرکه استان وارد سامانه شده است.
سهرابی، با اشاره به اهمیت این سامانه گفت: حسابداران، کارشناسان بقاع و موقوفات موظفیم با این سامانه آشنا شویم و برای اینکه مشکلات ارتباطی و فناوری در سطح استان برطرف شود نیاز به تلاش دسته جمعی و مهارت و پشتکار جدّی همه عزیزان بویژه همکاران اوقاف شهرستان ها است.
وی به برخی از فعالیت ها و برنامه های اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران در راستای ترویج فرهنگ و سنت دینی وقف اشاره کرد و افزود: تشکیل سامانه جامع بانک اطلاعات موقوفات، سنددار کردن موقوفات و بقاع، تلاش برای به روز کردن مال الاجاره ها سطح بندی بقاع ، تهیه و تدوین طرح توسعه امامزادگان و اطلاع رسانی برون سازمانی و درون سازمانی از جمله این فعالیت ها است .
این مسئول موفقیت سازمان اوقاف را در سال جهاد اقتصادی منوط به اجرای دقیق برنامه دانست و افزود: در سال 90 هر بقعه و موقوفه دارای یک کتاب برنامه از سوی سازمان تدوین شده و عناوین برنامه و زمانبندی اجرای آن مشخص شده است.
نظر شما