پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ فروردین ۱۳۹۰، ۱۵:۴۸

تحولات ساحل عاج/

نیروهای وابسته به گباگبو به محل اقامت واتارا حمله ور شدند

نیروهای وابسته به گباگبو به محل اقامت واتارا حمله ور شدند

نظامیان "لوران گباگبو" پس از شکست حلقه محاصره مخفیگاه وی در ابیجان به هتل محل اقامت رئیس جمهوری منتخب ساحل عاج حمله کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، نظامیان وفادار به رئیس جمهوری پیشین ساحل عاج پس از مقاومت در برابر حملات نیروهای "الحسن واتارا" و همپیمانان وی موفق به شکستن حلقه محاصره مخفیگاه گباگبو در ساحل عاج شده و کنترل این شهر را به دست گرفتند.

بدنبال این شکست نیروهای واتارا، هتل محل اقامت وی در ابیجان که مورد حمایت نیروهای سازمان ملل متحد قرار داشته و دفتر نمایندگی این سازمان نیز در آنجا واقع است، مورد حمله هواداران گباگبو قرار گرفت.
 
"آلن لو روی" سخنگوی سازمان ملل متحد با بیان این مطلب تاکید کرد ارتش گباگبو با ادوات سنگین و توپخانه به این هتل یورش برده و درگیری را به منطقه تحت کنترل این سازمان کشاندند.
 
بر این اساس، پیشنهاد مذاکره از سوی گباگبو که در زمان محاصره مخفیگاه وی طرح شده بود، فریبی بیش نبوده و با هدف گرفتن زمان برای نجات وی در دستور کار قرار گرفته است.
 
گفتنی است در درگیری با نیروهای گباگبو، نظامیان فرانسه و کلاه آبیهای سازمان ملل متحد به رئیس جمهوری قانونی ساحل عاج کمک می کنند.
کد خبر 1285675

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha