پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ فروردین ۱۳۹۰، ۱۹:۳۲

عبدی خبرداد:

تفسیر علی بن ابراهیم قمی در ۱۵ جلد چاپ می‌شود

تفسیر علی بن ابراهیم قمی در ۱۵ جلد چاپ می‌شود

قم - خبرگزاری مهر: مدیر اجرایی کنگره علی بن ابراهیم قمی از تهیه و چاپ تفسیر این مفسر قرآن در ۱۵ جلد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام علی اشرف عبدی بعد از ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: علی بن ابراهیم قمی، مفسر گرانقدر قرن سوم هجری قمری و استاد کلینی بوده است.

وی بیان کرد: برگزاری کنگره این مفسر قرآن با اشاره مقام معظم رهبری آغاز شد زیرا ایشان فرموده بودند «سعی کنید آنچنان که هست ایشان را معرفی کنید».

عبدی اظهار داشت: آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) ماموریت دید که ضمن احیای قبر این مفسر کبیر آثار او را هم احیا کند.

مدیر اجرایی کنگره علی بن ابراهیم گفت: برگزاری کنگره با فراخوان مقاله آغاز شد که ۳۴ مقاله به دست مارسید و مورد داوری قرار گرفت و ۲۰ مقاله پذیرش شد و ۱۴ مقاله رد شد.

عبدی گفت: مقالات تایید شده در دو جلد چاپ شده است و در روز همایش ارایه خواهد شد.

چاپ احادیث روایت شده از علی بن ابراهیم در هشت جلد

وی افزود: احادیث و روایات نقل شده از این محدث بزرگوار نیز از منابع مختلف مانند اصول کافی جمع آوری شده و با عنوان سند علی بن ابراهیم در ۸ جلد آماده ارایه است.

عبدی خاطرنشان کرد: تفسیر علی بن ابراهیم نیز در ۱۵ جلد مورد تحقیق و بررسی قرار گرفته که از جلد ۱ تا ۵ آن خود تفسیر است.

چاپ ۳۲ جلد آثار مرتبط با این مفسر

وی اضافه کرد: ۲۵ جلد برای آثار نوشته شده درباره این مفسر پیش بینی کرده بودیم که به ۳۲ جلد مکتوب شده و اواخر اردیبهشت ماه با برگزاری کنگره آثار او نیز انتشار می‌یابد.

کد خبر 1285804

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha