پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ فروردین ۱۳۹۰، ۱۱:۵۶

امکان خرید 5 هزار قلم کالا با طرح میزان وجود دارد

مدیر طرح ملی خرید اعتباری وزارت بازرگانی گفت: ‌امکان خرید پنج هزار قلم کالای داخلی در 21 گروه از طریق طرح میزان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید یزدانی افزود: ‌دارندگان کارت اعتباری در طرح میزان می توانند یک و نیم میلیون تومان اعتبار دائمی از بانک های عامل دریافت کنند و با بازپرداخت اقساط به بانک ، اعتبار جدید دریافت و امکان خرید برای آنها فراهم می شود .

وی هدف از اجرای این طرح را حمایت از تولید داخل ، اصلاح الگوی مصرف و توسعه تجارت الکترونیک بیان کرد و گفت:‌ با اجرایی شدن طرح ملی خرید اعتباری ( میزان ) تقاضاها به کالاهای با کیفیت داخلی معطوف خواهد شد.
 
مدیر طرح ملی خرید اعتباری افزود: ‌بازپرداخت اقساط کالاهای خریداری شده از طریق این طرح 24 ماهه و با کارمزد سالانه دو درصد خواهد بود.
 
یزدانی گفت: ‌اقساط کالاهای خریداری شده هر ماه از فیش حقوقی کارکنان دولت کسر خواهد شد و اطلاعات مربوط به مقدار خرید ، نحوه بازپرداخت و مبلغ باقیمانده نیز از همین طریق به اطلاع آنان خواهد رسید.
 
وی افزود: دارندگان کارتهای خرید اعتباری می توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی www. mizaan.ir اطلاعات مربوط به فروشگاه هایی را که امکان خرید از آنها وجود دارد همچنین ‌فهرست اقلام و قیمت کالاها را دریافت کنند .
 
مدیر طرح ملی خرید اعتباری همچنین از آغاز طرح فروش اینترنتی کالاهای داخلی در سه ماهه دوم امسال خبر داد و گفت: ‌در مرحله بعدی اجرای این طرح بازنشستگان و کارگران مشمول دریافت کارت خرید اعتباری خواهند شد .
 
هم اکنون بیش از 350 هزار نفر از کارکنان وزارت آموزش وپرورش کارت اعتباری خود را از طریق بانک ملی ،‌ بانک عامل اجرای طرح برای این وزارتخانه دریافت کرده اند و قرار است یک میلیون نفر از کارکنان این وزارتخانه مشمول اجرای طرح شوند .
 
همچنین تا کنون 30 هزار کارت از طریق دو بانک سامان و کشاورزی میان کارکنان وزارتخانه های فرهنگ و ارشاد اسلامی ، امور خارجه ،‌جهاد کشاورزی، علوم تحقیقات و فناوری ، دادگستری ، بازرگانی و قوه قضائیه توزیع شده است .
کد خبر 1286262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha