پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ فروردین ۱۳۹۰، ۱۴:۵۰

تحولات قیام لیبی/

مخالفت انقلابیون با طرح اتحادیه آفریقا/ شروط مخالفان برای آتش بس

مخالفت انقلابیون با طرح اتحادیه آفریقا/ شروط مخالفان برای آتش بس

مخالفت انقلابیون با طرح اتحادیه آفریقا و جزئیات شروط مخالفان برای آتش بس از آخرین تحولات مربوط به قیام مردمی لیبی به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، انقلابیون لیبی امروز مخالفت خود را با طرح پیشنهادی اتحادیه آفریقا برای حل بحران لیبی اعلام کردند.بنا بر اعلام انقلابیون، پیش از هرگونه آتش بسی خیابان های لیبی باید از حضور عوامل قذافی خالی شود و آزادی بیان در کشور حاکم شود.

این مواضع در حالی مطرح می شود که قرار است یک هیئت آفریقایی برای بررسی طرح اتحادیه آفریقا در رابطه به حل بحران لیبی طی ساعات آتی عازم بنغازی مرکز انقلابیون شود.

شبکه تلویزیونی الجزیره نیز به نقل از"شمس الدین عبدالمولی" سخنگوی شورای ملی انتقالی لیبی گزارش داد که انقلابیون برای هر گونه آتش بسی شروطی دارند اول اینکه نظامیان قذافی باید به پادگان هایشان بازگردند و مردم آزادانه بتوانند نظراتشان را بیان کنند.

وی افزود: همچنین پیش از هر آتش بسی باید صدها لیبیایی که از آغاز قیام مردمی توسط رژیم دیکتاتوری معمر قذافی دزدیده شده اند باید آزاد شوند.

"یاکوب زوما" رئیس جمهور آفریقای جنوبی روزیکشنبه در راس هیئتی از رهبران آفریقایی با معمر قذافی در طرابلس پایتخت لیبی گفتگو کردند و از ناتو خواست حملات هوایی به اهداف دولتی در لیبی را متوقف کند تا فرصتی برای برقراری آتش بس فراهم شود.

نقشه راه پیشنهادی، شامل مواردی چون برقراری آتش بس و گفتگو میان مخالفان و دولت قذافی است. مخالفان قبلاً گفته بودند تنها به پایان چهار دهه حکومت قذافی در لیبی رضایت می دهند.

کد خبر 1286421

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha