پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۲ فروردین ۱۳۹۰، ۲۰:۰۸

آزمون علمی دانش آموزان خراسان رضوی برگزار شد

آزمون علمی دانش آموزان خراسان رضوی برگزار شد

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: به منظور آگاهی از میزان پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و رویکرد آموزشی مناطق - مدارس و کلاس های آموزشی، مرحله دوم آزمون سنجش تقویت بنیه علمی ویژه دانش آموزان متوسطه این استان در مشهد، برگزار شد.

محمد تقی فخریان با اعلام این مطلب به خبرنگار مهر افزود: نیاز سنجی و تحلیل عملکرد مدارس زمینه ساز برنامه های توسعه آموزشی و روند یاددهی - یادگیری و پیشبرد اهداف طرح پات (پیشگیری از افت تحصیلی) را فراهم می سازد.

وی با بیان اینکه در مباحث تستی قابلیت آموخته ها سنجیده و دانش آموزان موقعیت خود را در استان رصد می کنند افزود: در این آزمون کسب حد نصاب یک نمره هدف نیست بلکه قابلیت دانش آموزان در آزمون های جامع و تفکرات چند بعدی دروس ارتقا می یابد.

وی بیان داشت: تحلیل گزارشات مدیریتی آزمون توسط ادارات و استان نیز می تواند به تشخیص دانش آموزان کلاس ها و مدارس با نیازهای خاص بیانجامد.

وی آگاهی از میزان پیشرفت تحصیلی دانش آموزان، سنجش روند یاددهی یادگیری و شناخت نقاط ضعف درسی و موضوعی دانش آموزان و رفع آن از مهمترین اهداف برگزاری این آزمون دانست و یادآور شد: آشنایی دانش آموزان با مبانی تستی با توجه به برگزاری فعلی کنکور از دیگر برنامه های این آزمون هماهنگ است.

کد خبر 1286610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha