به گزارش خبرگزاری مهر از خرم آباد، محمد رضا ملکشاهی راد در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان چگنی در سخنانی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در این شهرستان، اظهار داشت: یکی ازطرحهایی که اجرای آن بسیار حائز اهمیت است احداث مدرسه شبانه روزی در منطقه شاهیوند چگنی است.
وی با تاکید بر اینکه باید شرایط باسواد کردن دانش آموزان این مناطق بیش از گذشته فراهم شود، تصریح کرد: یکی از راهکارهای تحقق این هدف احداث مدارس شبانه روزی است.
نماینده مردم خرم آباد در مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد که با توجه ویزه مسئولین و همت آموزش و پرورش و نوسازی مدارس طرحهای آموزشی مورد نیاز در شهرستان چگنی احداث شود.
فرماندار شهرستان چگنی نیز در این جلسه در سخنانی بیان داشت: باتوجه به پراکندگی روستاها و صعب العبور بودن بعضی از مناطق روستایی شهرستان چگنی نسبت به سایر شهرستانهای استان لرستان از لحاظ ساخت و ساز فضاهای آموزشی این شهرستان عقب تر است.
دالوند با تاکید بر اینکه شهرستان چگنی علاوه بر فضاهای آموزشی و پرورشی نیازمند فضاهای ورزشی و کانون فرهنگی است، ابراز امیدواری کرد که با همت متولیان امر در نوسازی مدارس استان در سال90 این عقب ماندگیها جبران شود.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان لرستان نیز در این جلسه اظهار داشت: در سایه تعامل سازنده دولت و مجلس و همراهی مردم در سال90 حرکتی جهادی دربازسازی مدارس فرسوده استان لرستان آغاز خواهد شد که لازمه این کار حضور خیرین مدرسه ساز با رویکرد اهداء زمین در روستاها و شهرهای استان است.
حسین اسدی پور با تاکید بر اینکه مشارکت فعال فرمانداران، شهرداران، بخشداران و دهیاران در اجرای این طرح جهادی بسیار کارساز خواهد بود، یادآور شد: درصورت همکاری دستگاههای مرتبط و مشارکت مردم در سال90 بازسازی بیش از یک هزار و825 کلاس درس در نقاط روستایی و شهری استان آغاز خواهد شد.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان لرستان خاطر نشان کرد: این اداره کل آمادگی دارد در سالجاری تمامی پروژه های تخریبی درروستاها و شهرهای سطح استان را بازسازی کند.
نظر شما