به گزارش خبرنگار مهر در قم، تمدید مهلت ارسال آثار به این جشنواره با توجه به فشردگی برنامه های جشنواره و با هدف بالاتر رفتن سطح کیفی برنامه های جشنواره به خصوص در بخش پژوهشی و مقاله نویسی تا نیمه اردیبهشت ماه تمدید شده است.
علاقه مندان برای ارسال آثار خود می توانند مقالات و آثار پژوهشی خود را در موضوعات سیری در مبانی اندیشه های علامه عسکری، راهکارهای علمی و عملی تقریب از نظر علامه عسکری(روش شناسی تقریب) و نقش علامه عسکری در احیای معارف اهل بیت(ع) به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
مبانی کلامی مشترک میان مکتب اهل بیت(ع) و مکتب خلفا، مبانی و روش شناسی پژوهشی علامه عسکری و بررسی آثار علامه عسکری از دیگر محورهایی است که اندیشمندان می توانند آثار و مقالات خود را به جشنواره بفرستند.
راههای ارسال آثار
اندیشمندان و محققان می توانند چکیده آثار خود را از طریق پست الکترونیکی alaskari18270@gmail.com و یا از طریق نمابر 02517744399 به دبیرخانه جشنواره دوسالانه ارسال کنندد.
جشنواره دوسالانه علامه عسکری از سال 1388 با برگزاری مسابقات کتابخوانی از کتاب"ولایت علی در قرآن" آغاز شد و در سال 90 با برگزاری مرحله نهایی خاتمه خواهد یافت.
تاکنون در اجرای مقدمات برگزاری این جشنواره چندین نشست تخصصی با همکاری نهادهای مختلف در قم، مشهد، یزد و اصفهان برگزار شده است.
برگزاری 10 نشست تخصصی
برگزاری یک همایش علمی و نشست تخصصی با همکاری اداره ارشاد استان یزد، برگزاری دهمین نشست تخصصی در اصفهان، برگزاری نشست هم اندیشی نهادها و سازمان های همکار جشنواره علامه عسکری و برگزاری یادواره ادبی مرزدار بیدار از جمله برنامه های مقدماتی این جشنواره بوده است.
عید غدیر؛ زمان برگزاری مرحله نهایی جشنواره
جشنواره علامه عسکری غدیر امسال در قم برگزار خواهد شد و طی آن جایزه فاخر علامه به یکنفر و جایزه خادمان اهل بیت(ع) به ده نفر اهدا می شود.
نظر شما