حمید استیلی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: آقایان کفاشیان، تاج، نبی و افشارزاده در این مدت خیلی به من لطف و محبت داشتند و با انتخاب من برای هدایت تیم فوتبال امید ایران به واقع مرا شرمنده کردند.
وی در ادامه افزود: من به عنوان بازیکن افتخار حضور در تیم ملی فوتبال کشورمان را داشتهام و برایم افتخاری بزرگ بود که این بار به عنوان مربی روی نیمکت تیم ایران بنشینم.
سرمربی پیشین تیم فوتبال شاهین بوشهر خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی به خاطر تالمات روحی ترجیح می دهم در خدمت فوتبال کشورم نباشم تا فدراسیون این شانس را داشته باشد که گزینهای بهتر را برای هدایت تیم فوتبال امید ایران انتخاب کند.
استیلی خاطرنشان کرد: با توجه فوت بردارم، بیماری مادرم و شرایطی که مادرم دارد، ترجیح می دهم این روزها بیشتر در کنار آنها باشیم. امیدوارم روزی بتوانم لطف و محبت مسئولان فدراسیون فوتبال را جبران کنم و در خدمت فوتبال ایران باشم.
گزینه هدایت تیم فوتبال امید کشورمان ظهر امروز سه شنبه در نشست های جداگانه ای با علی کفاشیان رئیس و مهدی تاج شرایط حضورش در تیم فوتبال امید را بررسی کرد اما ظاهرا نتوانسته خودش را با شرایط مورد نظر فدراسیون فوتبال هماهنگ کند.
نظر شما