پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۳ فروردین ۱۳۹۰، ۱۸:۰۸

بهداشت دهان در روستاهای خراسان رضوی باید جدی گرفته شود

بهداشت دهان در روستاهای خراسان رضوی باید جدی گرفته شود

مشهد - خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خراسان رضوی بر گسترش خدمات بهداشت دهان و دندان در مناطق روستایی استان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مرتضی احتشام فر ظهر سه شنبه در همایش روز دندانپزشک با اشاره به اینکه در حال حاضر بیشتر خدمات تخصصی در مراکز شهری متمرکز شده است گفت: به کارگیری بهداشت کاران دهان و دندان در مراکز بهداشتی روستایی می تواند نقش مهمی را در کاهش بیماریهای دهان و دندان و ارتقاء سلامت داشته باشد.

وی با اشاره به هزینه های درمانی دندانپزشکی و ناتوانی اقشار آسیب پذیر در مناطق محروم و روستایی از پرداخت هزینه های درمانی ناشی از درمان دندان گفت: انجمن ها و نمایندگان دندانپزشکان برای ارائه طرحهای تاثیرگذار با توجه به سند چشم انداز و اسناد بالادستی کشور در زمینه جذب مشارکت سازمانهای بیمه گر در این زمینه باید تلاش کنند.

رئیس مرکز بهداشت خراسان رضوی گفت: در صورت مشارکت سازمانهای بیمه گر علاوه بر افزایش تعداد مراجعه کنندگان و کاهش دغدغه های دندانپزشکان سلامت دهان و دندان نیز در کشور ارتقاء می یابد.

احتشام فر همچنین با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی با موضوع مقاومت به داروهای ضد میکروبی یک تهدید جهانی، گفت: گسترش برنامه های اطلاع رسانی و آموزشی در زمینه استفاده از داروهای آنتی بیوتیک با تجویز پزشک، پیشگیری از مصرف خودسرانه دارو و تکمیل دوره های درمان از جمله راهکارهایی است که می توان برای جلوگیری از مقاومتهای میکروبی در کشور به کار گرفت.

وی با اشاره به شعار امسال کشور با موضوع جهاد اقتصادی گفت: تمامی بخش ها و گروههای کشور باید تلاش کنند تا در زمینه قطع وابستگی به دیگر کشورها و تولید محصولات غیر واسطه ای و توزیعی فعال شوند و در حوزه پزشکی نیز پژوهشگران و محققان با ارائه طرحهای دانش بنیان و فناورانه می توانند شعار امسال مقام معظم رهبری را محقق کنند.

کد خبر 1287547

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha