پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۳۸

فرماندار سرباز:

مهم‌ ترین خواسته مردم سرباز اعلام مرز‌ پیشین‌ به عنوان مرز رسمی است

مهم‌ ترین خواسته مردم سرباز اعلام مرز‌ پیشین‌ به عنوان مرز رسمی است

زاهدان - خبرگزاری مهر: محمد میهنی گفت: اصلی ترین خواسته مردم سرباز از رئیس جمهور و هیئت دولت در دور سوم سفر به سیستان و بلوچستان اعلام مرز پیشین به عنوان مرز رسمی است.

محمد میهنی در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان، اظهار داشت: دو بانده کردن محور راسک ـ جکیگور، احداث دیوار حفاظتی برای شهرستان راسک، احداث دیوار حفاظتی در حاشیه رودخانه سرباز، ساماندهی منابع آبی، احداث چهار دبیرستان شبانه‌ روزی با تجهیزات کامل، احداث اردوگاه دانش ‌آموزی در پیشین به عنوان اردوگاه تفریحی و اختصاص اعتبار برای تکمیل پروژه دانشگاه پیام نور از مهمترین خواسته های مردم شهرستان سرباز از رئیس جمهور و هیئت دولت در دور سوم سفر به سیستان و بلوچستان است.

وی گفت: امید است یکی از مصوبات هیئت دولت در دور سوم سفر به سیستان و بلوچستان، گاز رسانی به شهرستان سرباز و عبور خط راه آهن از پیشین به عنوان یکی از مراکز اصلی صادرات و واردات باشد.

وی از اجرایی شدن تمام پروژه ‌های دور نخست هیئت دولت به این شهرستان خبر داد و افزود: مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهور به طور صد در صد اجرایی شده و مهم ‌ترین آن بیمارستان سرباز است که از 97 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.

فرماندار سرباز بیان داشت: برق‌ رسانی به روستاهای بالای 20 خانوار، اجرای طرح هادی برای 51 روستا، احداث راه و برق رسانی به 21 روستای فاقد برق از مهم ‌ترین طرح ‌هایی بوده که در دور دوم سفر هیئت دولت در این شهرستان اجرایی شده است.

وی گفت: آنچه در دور دوم سفر رئیس جمهور و هیئت دولت اجرایی نشده بحث احداث چهار سالن ورزشی در این شهرستان است که به دلیل کمبود اعتبار پیشرفت خوبی ندارد و امید است در دور سوم سفر، اعتبارات لازم به این منظور اختصاص یابد.

وی در مورد مشکل بیکاری جوانان افزود: دولت باید بخش خصوصی و سازمان های های دولتی را در راستای راه ‌اندازی واحدهای تولیدی و صنعتی موظف کند تا الگویی برای راه ‌اندازی سایر واحدها و توسعه بخش صنعت در منطقه شود.


کد خبر 1287586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha