غلامحسین دغاغله در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز با اشاره به اینکه حمل و نقل جاده ای بیش از 90 درصد جابه جایی ها را بر عهده دارد، افزود: با اقتصادی شدن حمل و نقل به گونه ای برنامه ریزیها برای ناوگان و مسافر تعریف می شود که با کمترین تردد بیشترین بهره برداری به عمل آید.
وی با اشاره به خالی بودن 42 درصد ظرفیت اتوبوس و 40 درصد ظرفیت مینی بوسها در استان گفت: قانون هدفمند کردن یارانه ها منجر به استفاده بیشتر از ناوگان عمومی شده است. این قانون یک فرصت خوب برای اقتصادی شدن حمل و نقل است.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خوزستان در خصوص مهمترین برنامه های این سازمان در سال جاری نیز گفت: به زودی پایانه مرزی شلمچه به طور کامل به بهره برداری می رسد.
دغاغله اعتبار هزینه شده برای این پایانه را بالغ بر 21 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با بهره برداری از پایانه مرزی شلمچه برای 60 نفر به طور مستقیم زمینه شغل ایجاد خواهد شد.
وی تصریح کرد: سالن مسافری پایانه مرزی چزابه هم در سال جاری با اعتبار پنج میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.
مدیرکل حمل و نقل و پایانه های خوزستان، مدیریت و رصد جاده های استان به صورت الکترونیکی را از دیگر برنامه های مهم اداره کل حمل و نقل و پایانه های خوزستان در سال 90 اعلام کرد و اظهار داشت: به همین منظور تاکنون 14 نقطه از محورهای پر تردد استان مکان یابی و دوربین نصب شده است.
وی از جمله مزایای مدیریت راه های استان به شیوه الکترونیکی را هدایت ترافیک، روان کردن ترافیک و حضور به موقع عوامل راه و پلیس راه برشمرد.
دغاغله با اشاره به اینکه روزانه به طور میانگین سه هزار و 500 کامیون به پایانه بندر امام(ره) وارد می شوند، افزود: اکثر این کامیونها بدون برنامه وارد پایانه می شوند و بعضا مجبورند چند روزی را در محل پایانه بندر امام(ره) معطل بمانند و امسال برای نخستین بار برای ساماندهی چنین مواردی هر کامیون می تواند از طریق سامانه پیام کوتاه و ارتباط با سازمان حمل و نقل و پایانه های خوزستان نسبت به انتخاب زمان دقیق حرکت و نوع بار خود اقدام کند.
نظر شما