پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۴۷

احداث 3350 واحد مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر آذربایجان غربی

احداث 3350 واحد مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر آذربایجان غربی

ارومیه - خبرگزاری مهر: مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی از در دست احداث بودن سه هزار و 350 واحد مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، ایوب عزیزی صبح چهارشنبه در جریان دیدار با استاندار آذربایجان غربی به مناسبت سالروز تاسیس این نهاد با اشاره به واگذاری اجرای مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت از مهرماه 88 به بنیاد مسکن، تاکنون شش هزار و 500 متقاضی به بانکهای عامل معرفی که از این تعداد پنج هزارو 590 نفر موفق به عقدقرارداد با بانکهای عامل شده و از این تعداد نیزعملیات اجرایی پنج هزار و 390 واحد شروع و دو هزار و 40 واحد از آنها با رعایت و اجرای مقررات ملی ساختمان اتمام و بقیه در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون 63 هزار و615 واحد مسکونی روستایی با رعایت و اجرای مقررات ملی ساختمان ومقاوم در برابر سوانح طبیعی شروع و41 هزار و 420 واحد از آنها به بهره برداری رسیده و بقیه نیز در دست اجراست، اظهار داشت: با اتمام این واحدها، ضریب ایمنی ساختمانهای روستایی استان در برابر سوانح به 32 درصد می رسد.

مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه 337 میلیارد و700 میلیون ریال برای بهره برداری ازاین پروژه ها هزینه شده و با اتمام این طرحها دو هزار و 200 خانوار از مزایای آنها بهره مند می شوند، ادامه داد: ارتقا کیفیت و افزایش ایمنی واحدهای مسکونی، تغییر فضای زندگی ازمحیط غیربهداشتی به محیط سرزنده، کاهش پدیده حاشیه نشینی درشهرها، بهینه سازی درمصرف انرژی و توسعه پایدار روستاها از مزایای اجرای این طرح است.

به گفته عزیزی این طرح در 25 شهر زیر 25 هزارنفر جمعیت استان اجرا و برای هر متقاضی 200 تا 250 میلیون ریال وام با کارمزد چهار درصد و بازپرداخت 15 ساله با دوران مشارکت ساخت پرداخت شده که در این راستا دو هزار واحد مسکونی مقاوم روستایی، 800 واحد مسکن مهر در شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت تحویل و 17 هزار جلد سند مالکیت برای اماکن روستایی، طرح هادی در پنج روستا و یک عرشه پل روستایی، افتتاح می شود.

اختصاص دو میلیارد ریال جهت ترویج طرح بهسازی اماکن روستایی آذربایجان غربی

وحید استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه ضمن تقدیر از اقدامات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در بهسازی و نوسازی خانه های روستایی، دو میلیارد ریال برای ترویج طرح بهسازی روستاهای استان به ویژه در مناطق محروم اختصاص داد.

حجت الاسلام محمدعلی صاحب الزمانی نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی هم در این دیدار با بیان اینکه اهم فعالیتهای این نهاد در روستاها، مناطق محروم و سانحه انجام می شود، افزود: بنیاد مسکن در روستاها و شهرها با پرداخت تسهیلات بانکی کم بهره جهت ساخت مسکن مناسب، اجرای طرحهای هادی در روستاها، صدور سند مالکیت برای اماکن روستایی و واگذاری زمین در روستاها خدمات ارزنده ای را ارایه کرده است.

کد خبر 1287954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha