پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۹۰، ۱۶:۴۱

خراسان رضوی بیشترین گروه کاری را در سازمان دانش آموزی در اختیار دارد

خراسان رضوی بیشترین گروه کاری را در سازمان دانش آموزی در اختیار دارد

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان دانش‌آموزی خراسان رضوی گفت: این سازمان با هزار گروه دانش‌آموزی "پیشتاز و فرزانگان"، یک هزار گروه هلال‌احمر و هیئت‌های مذهبی در سطح کشور بیشترین دانش آموز را تحت پوشش دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، ارسلان سبحانی ظهرچهارشنبه در چهارمین دوره انتخابات مجامع اعضای سازمانی دانش‌آموزان خراسان رضوی، اظهار داشت: دانش‌آموزان امروز نقش‌آفرینان جامعه فردای این مرز و بوم هستند و باید با تمرین و مهارت در این عرصه جامعه ایران را آباد کنند.

وی افزود: از لحاظ کمی، خراسان رضوی پرجمعیت ترین منطقه نسبت به سایر استان‌ها است و باید رتبه نخست را نیز از لحاظ کیفی کسب کند.

سبحانی گفت: در انتخابات دانش‌آموزی این دوره 200 نفر از دانش‌آموزان سراسر استان شرکت کردند که از این تعداد در مجموع 14 دختر و پسر انتخاب می‌‌شوند.

رئیس سازمان دانش‌آموزی خراسان رضوی افزود: هر گروه هفت نفره شامل سه نفر از گروه پیشتاز، دو از نفر گروه ‌هلال‌احمر و دو نفراز گروه خودجوش است که دارای انضباط اخلاقی و معدل بالای 17 در مقطع راهنمایی و متوسطه هستند.

وی خاطر نشان کرد: دانش‌آموزان در این مرحله انتخاباتی، برای پذیرش در مسئولیت‌ها، برنامه‌ریزی استفاده از اوقات فراغت خود در تابستان، تقویت روحیه دوستی و فرهنگ خودباوری آماده می‌شوند.

رئیس سازمان دانش‌آموزی خراسان رضوی گفت: دانش‌آموزان این دوره پس از آوردن رای در تهران به مدت دو سال عضو هیئت رئیسه کنگره و مشاوران رئیس استان می‌شوند و وظیفه رساندن مطالبه‌های دانش‌آموزی را بر عهده دارند.
 
کد خبر 1288136

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha