به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، مرضیه وحید دستجردی در بدو ورود به خاش مورد استقبال امامان جمعه شیعه و سنی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران، فرماندار، مسئولان ادارات و نهادها، سران قبایل و طوایف و معتمدان قرار گرفت.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در گلزار شهدای گمنام خاش به مقام شامخ شهدای عزیر انقلاب اسلامی ادای احترام کرد.
وی سپس ضمن بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان امام خمینی (ره) خاش از بیماران بستری شده در این مرکز بهداشتی درمانی عیادت کرد و برای حل مشکلات درمانی بیماران و جذب پزشکان متخصص و افزایش تجهیزات و امکانات بهداشتی و درمانی بیمارستان قول مساعد داد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اورژانس جدید بیمارستان امام خمینی (ره) که از مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت به سیستان و بلوچستان است، بازدید کرد.
وحید دستجردی در دیدار با قشرهای مختلف مردم این شهرستان از جمله نمایندگان پزشکان، کارکنان ادارات و نهادها، معلمان، اصناف و بازاریان، سازمانهای مردم نهاد نمایندگان شرکت های صنعتی، کشاورزان و غیره مسایل و مشکلات آنان را بررسی و بر رفع سریع مشکلات آنان تاکید و دستورات لازم را صادر کرد.
نظر شما