پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ فروردین ۱۳۹۰، ۱۰:۵۳

قیام خونین مردم بحرین/

نقض حقوق بشر ادامه دارد/ دختر یک مبارز وارد چهارمین روز اعتصاب غذا شد

نقض حقوق بشر ادامه دارد/ دختر یک مبارز وارد چهارمین روز اعتصاب غذا شد

دختر یکی از مهمترین مبارزان بحرینی در اعتراض به دستگیری پدرش از سوی نیروهای رژیم آل خلیفه، برای چهارمین روز متوالی در اعتصاب غذا به سر می برد.

به گزارش خبرگزاری مهر "زینب الخواجه" همچنین در گفتگو با روزنامه آسوشیتدپرس حاکمان بحرین را به نقض حقوق بشر و حقوق معترضان در این کشور متهم کرد.

الخواجه گفت : تا زمانی که همسرش، عمو و دیگر بستگانم از زندان آزاد نشوند، اعتصاب خود را نخواهم شکست.

این دختر 27 ساله بحرینی که مادر یک بچه است به این خبرگزاری توضیح داد که چگونه نیروهای رژیم بحرین که ماسک به صورت داشتند، وحشیانه به منزل پدر او حمله کرده و او را کتک زده و بیهوش کرده و با خود بردند.

وی می گوید: همسر و دیگر بستگانم همگی در منامه، اما در محل های مختلف دستگیر شده اند.

این اتهام در حالی است که مردم بحرین روز گذشته در مرگ "عبدالکریم الفخراوی" تاجر 49 ساله که روز سه‌ شنبه زیر شکنجه شدید در زندان کشته شده بود، به سوگ نشستند.

الفخراوی سومین کشته شده تحت شکنجه، 4 آوریل و در حالی که به قصد تنظیم شکایت ‌نامه‌ ای در مورد حمله تعدادی پلیس به منزلش، از خانه خارج شده بود؛ ناپدید شد. وی که مالک یک کتاب‌ فروشی زنجیره‌ای و یکی از سهامداران روزنامه "الوسط" بود. روزنامه ای که کمیسیون امور اطلاعات بحرین چندی پیش فعالیت آن را برای یک روز متوقف کرد و پس از تغییر مدیر مسئول آن مجدداً به آن اجازه انتشار داد.

مردم بحرین اعتراضات ضد دولتی را از 14 فوریه آغاز کرده‌اند که نیروهای امنیتی رژیم بحرین، عربستان و امارات متحده عربی به شدت به سرکوب مردم پرداختند. از زمان آغاز انقلاب مردمی در بحرین، دهها نفر کشته، و صدها نفر دیگر هم زخمی و ناپدید شده‌اند.
  
مردم بحرین خواستار برکناری رژیم آل خلیفه پس از 40 سال حکومت بر این کشور حاشیه جنوبی خلیج فارس هستند.

دیده‌بان حقوق بشر، گروه عفو بین‌الملل و گروه پزشکان بدون مرز ازجمله نهادهای بین المللی حقوق بشر هستند که سرکوب مرگبار مردم به دست نیروهای بحرینی را به شدت مورد انتقاد قرار داده‌اند.

کد خبر 1288653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha