پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۵ فروردین ۱۳۹۰، ۱۸:۰۸

تا پایان امسال/

وضعیت استخدامی نیروهای شرکتی در اردبیل مشخص می شود

وضعیت استخدامی نیروهای شرکتی در اردبیل مشخص می شود

اردبیل - خبرگزاری مهر: معاون استاندار اردبیل گفت: وضعیت استخدامی نیروهای انسانی اعم از نیروهای قراردادی، شرکتی و خدماتی تا پایان امسال تعیین تکلیف و مشخص خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، یعثوب نژاد محمد عصر پنج شنبه در جلسه کارگروه تحول اداری، بهره وری و فناوری اطلاعات استان اظهار داشت: این مهم در راستای ساماندهی نیروهای انسانی و با دستور رئیس جمهوری محقق خواهد شد.

وی با تاکید بر ضرورت نظارت دقیق و مستمر بر دستگاه های اجرایی در جهت عملکرد و فعالیتهای مربوط و نیز اجرای طرح تکریم ارباب رجوع اضافه کرد: اینگونه نظارتهای مستمر بر دستگاه های اجرایی تسری پیدا کرده و از دوباره کاری و اتلاف وقت جلوگیری می کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع اسانی استاندار اردبیل با بیان اینکه امسال بررسی عملکرد و راهنمایی بیشتر و پیگیری بخشنامه ها و دستورالعملهای صادره از سوی وزارت متبوع در اولویت کاری قرار خواهد گرفت، افزود: برنامه ریزی و اجرای سند تفاهم نامه برنامه های تحول اداری و نظارت و پیگیری بر فرآیندهای اجرایی از سوی دستگاه های مربوط با جدیت دنبال خواهد شد.

وی همچنین دستگاه های اجرایی را موظف به توسعه دولت الکترونیک عنوان کرد و یادآور شد: این دستگاه ها باید فعالیتهای مربوط به مشاغل عمومی و اختصاصی را احصا و از طریق دور کاری انجام دهند، بطوریکه امسال حداقل 30 درصد از فعالیتها به صورت دور کاری انجام گیرد.

نژاد محمد یادآور شد: کارگروه تحول اداری، بهره وری و فناوری اطلاعات استان گزارش عملکرد هر یک از دستگاه های اجرایی استان را در هر شش ماه به معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور ارایه خواهد کرد.

رئیس کارگروه تحول اداری وظایف ده گانه کارگروه تحول اداری را یاد آور و نسبت به عملیات و اجرایی نمودن وظایف تعیین شده از سوی ارگان های مربوط تأکید کرد.

در این جلسه قائم مقام رئیس جهاد کشاورزی استان از کسب رتبه اول استان در تولید سیب زمینی و خود کفایی گندم خبر داد و بر ضرورت اجرای طرح تکریم ارباب رجوع، افزایش تولیدات محصولات کشاورزی در سال جاری و نیز ساماندهی نیروی انسانی – سلامت اداری و آموزش کارکنان تاکید کرد.

کد خبر 1288915

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha