پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۷ فروردین ۱۳۹۰، ۱۱:۱۰

تور بین المللی کره جنوبی/

رکابزن خارجی پتروشیمی قهرمان مرحله اول شد

رکابزن خارجی پتروشیمی قهرمان مرحله اول شد

مرحله اول تور بین‌المللی دوچرخه سواری کره جنوبی با قهرمانی رکابزن خارجی تیم پتروشیمی تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله نخست از تور بین المللی دوچرخه سواری کره جنوبی صبح امروز در مسیر 1/108 کیلومتری "گومی - گئوچانگ" برگزار شد که در نهایت "توبیاس ارلر" رکابزن خارجی تیم پتروشیمی تبریز با زمان دو ساعت و 39 دقیقه و 1 ثانیه در مکان نخست ایستاد. رکابزنانی از کشورهای آمریکا و استرالیا هم دوم و سوم شدند.

در پایان مرحله اول این تور بین المللی ، "ارلر" ضمن کسب عنوان برترین رکابزن تور فردا با پیراهن طلایی در مسابقات شرکت می کند. پیراهن امتیازی از آن رکابزن هنگ کنگی و پیراهن کوهستان برتن یک ورزشکار کره جنوبی خواهد بود. در مجموع رده بندی تور کره هم تیم پتروشیمی تبریز با مجموع زمان 7 ساعت و 58 دقیقه و 21 ثانیه در رده نخست تیمی قرار دارد. تیم هایی از آمریکا و هنگ کنگ هم دوم و سوم هستند.

مرحله دوم تور بین المللی دوچرخه سواری کره جنوبی فردا یکشنبه با حضور رکابزنان 20 تیم شرکت کننده در مسیر 3/213 کیلومتری " گئوچانگ - گانگجین" برگزار می شود. تور بین المللی دوچرخه سواری کره جنوبی در 9 مرحله پیگیری می شود.

کد خبر 1289681

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha