پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ فروردین ۱۳۹۰، ۱۴:۴۵

همایش ملی تمدن شناخت در کرمان برگزار می شود

همایش ملی تمدن شناخت در کرمان برگزار می شود

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس پژوهشکده اسلام و ایران دانشگاه باهنر کرمان از برگزاری همایش تمدن شناخت در کرمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام سید حسین حسینی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران در دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: همایش ملی تمدن شناخت اسلامی در روزهای 21و 22 اردیبهشت با همکاری بیش از 15مرکز ملی اسلام شناسی و ایران شناسی در دانشگاه باهنر کرمان برگزار می شود.

وی تصریح کرد: این همایش دومین همایش ملی این مرکز پژوهشی است که در کمتر از یک سال ونیم از آغاز فعالیت این پژوهشکده برگزار می شود.

وی یادآورشد: مقالات رسیده به این همایش در شش محور فراخوان شده است و مجموعا 143چکیده مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده است که این مقالات در قالب یک مجله برای روز همایش چاپ شده و در اختیار میهمانان قرار می گیرند.

وی ادامه داد: در کنار آن 78 اصل مقاله رسیده است که هر اثر توسط دو دارو از اساتید علمی ایران قضاوت شده است که از این جهت همایش بار علمی بسیار بالایی دارد.

وی افزود: 22 اثر از این مقالات در جشنواره ارائه می شود و در قالب نشستها و سخنرانی هایی مسئله تمدن اسلامی و ارتباط آن با ایران و تفاوتها و شباهتهای تمدنی آنها بررسی می شود.

این مسئول تاکید کرد: با توجه به اینکه حدود یک سال است برای برگزاری این همایش تلاش شده و همه برنامه ها طبق اصول و ضوابط جلو رفته است پیش بینی می شود بار علمی بسیار خوبی داشته باشد و اهداف بزرگی نیزبرای آن محقق شود.

وی پوشش مقالات رسیده به این همایش را در سطح کشور مطلوب دانست و گفت: از اغلب نقاط کشور مقالاتی به دبیرخانه رسیده است و این همایش در حوزه نظریه پردازی و تعیین مسئله ملی برای تصمیم گیری در سطح کلان  شناخت تمدن اسلامی برگزار می شود.

حسینی در ادامه گفت: اغلب مراکز علوم انسانی در ایران برای برگزاری  این همایش به ما کمک کرده اند و هدف از برگزاری این همایش این است که مولفه های فرهنگ اسلامی تبدیل به یک مسئله ملی شود و روی آن کار شود تا به مسئله  ای به عنوان دغدغه مسئولین تبدیل شود.

وی تصریح کرد: شاید یکی از اهداف این همایش رسیدن به میان رشته ای تحت عنوان تمدن پژوهی برای دانشگاهها باشد که باید وزارت علوم با تصویب این رشته کمک زیادی به حوزه تمدن پژوهی کند.

وی خاطرنشان کرد: همایش ملی تمدن شناخت اسلام می تواند بحث را به سمت اسلامی سازی دانش پیش ببرد و ایجاد علوم جدید با ترکیب ایران و اسلام هدف چنین همایش همایش هایی است.

وی از حضور چندین استاد حوزه علوم انسانی در این همایش خبر داد.


 

کد خبر 1289998

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha