پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۱۶

محمدزاده در گفتگو با مهر:

نمایش نوجوانان در مسابقات انتخابی امیدوارکننده بود/ سیستم بنا گلخانه‌ای نیست

نمایش نوجوانان در مسابقات انتخابی امیدوارکننده بود/ سیستم بنا گلخانه‌ای نیست

سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان کشورمان گفت: نمایش کشتی گیران نوجوان در رقابت‌های انتخابی امیدوار کننده بود اما برای مسابقات جهانی راه دشواری را پیش رو داریم.

خلیل رشید محمدزاده، سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان کشورمان در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: رقابت‌های انتخابی تیم کشتی فرنگی نوجوانان کشورمان به منظور دعوت نفرات برتر به مسابقات روز جهانی کودک روزهای جمعه و شنبه در سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار شد.

وی ادامه داد: به جز 11 کشتی گیر منتخبی که ما آنها را از رقابت‌های انتخابی کنار گذاشتیم و قرار است در جام بین المللی شاهد در قزوین شرکت کنند بقیه کشتی گیران مدعی در این مسابقات حضور داشتند و نفرات غایب جایی در ترکیب تیم نوجوانان ندارند.

محمدزاده تصریح کرد: بسیاری از نفراتی که در مسابقات انتخابی صاحب عناوین اول تا سوم شدند در اردوهای تیم ملی حضور داشتند و خوشبختانه عملکرد فنی کشتی گیران در این رقابت‌ها قابل قبول بود و ما را به آینده امیدوار کرد.

وی با بیان اینکه پس از چند سال وقفه رقابت‌های جهانی برگزار می شود و به همین دلیل ما کار سختی پیش رو داریم، اظهار داشت: سختی کار اینجاست که ما شناختی از رقبای غیرآسیایی خود نداریم ولی تلاش می کنیم با حضور در رقابت‌های بین المللی جام شاهد، پیروزی ترکیه و روز جهانی کودک و برگزاری چهار اردو نتایج خوبی در رقابت‌های آسیایی و به خصوص مسابقات جهانی با توجه به جایگاه ویژه کشتی فرنگی ایران کسب کنیم.

محمدزاده در پایان در مورد انتقاداتی که در مورد سیستم گلخانه‌ای محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی و میدان ندادن به همه مدعیان و نبود پشتوانه در آینده کشتی فرنگی ایران مطرح می شود، خاطر نشان کرد: این انتقاد را نه به دلیل اینکه دوست صمیمی محمد بنا هستم بلکه برای اینکه می دانم یک کار سیستماتیک در سه رده انجام می شود، قبول ندارم. تیم ما در گذشته ستاره‌هایی مانند عبدولی را به تیم ملی تحویل داده و در آینده نیز این روش ادامه خواهد داشت تا کشتی فرنگی ایران همچنان در دنیا بزرگی کند.

کد خبر 1290343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha