پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ فروردین ۱۳۹۰، ۱۳:۲۱

رضایی:

منتظر رمانهای فاخر خارجی باشید

منتظر رمانهای فاخر خارجی باشید

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان گفت: رمانها و آثار فاخر و ارزشمند خارجی توسط کانون ترجمه و روانه بازار کتاب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدصادق رضایی از تشکیل کار گروهی برای بررسی و شناسایی  آثار  خارجی خبر داد و گفت: این کارگروه تلاش می‌کند با استفاده از فضای مجازی اینترنت، حضور در نمایشگاه‌های خارجی و سفارش کتاب از طریق صاحب‌نظرانی که به خارج از کشور رفت و آمد می‌کنند، این آثار را گردآوری و در اختیار مترجمان ایرانی قرار دهد.

 وی تاکید کرد: این کار از این پس به صورت گسترده و منسجم‌تری نسبت به گذشته توسط کانون انجام خواهد شد.

 رضایی در همین حال پرداختن به تاریخ معاصر و انقلاب اسلامی را از اولویتهای معاونت تولید کانون برشمرد و از انتشار رمان بلندی با محوریت زندگی شهید کامبیز (یوسف) ملک شامران از نویسنده‌های کتابهای کودکان و نوجوانان در کانون خبر داد.

 مدیرعامل کانون توضیح داد: این کتاب توسط محمد طیب در حال نگارش است و نویسنده در کنار زندگی این شهید و در حاشیه‌، به تاریخ انقلاب اسلامی و نقاط برجسته‌ آن می‌پردازد.

 وی همچنین گفت: معاونت تولید کانون، انتشار یک عنوان کتاب و ساخت 3 فیلم مستند درباره‌ زندگی شهید بهنام محمدی نوجوان 13 ساله  و یکی از قهرمانان دفاع از خرمشهر در مقابل تجاوز رژیم بعثی را آغاز کرده است.

 رضایی یادآور شد که این رمان در قالب طرح انتشار "رمان نوجوان امروز" در حال تهیه و تدوین است.

 بر اساس خبر دیگری از کانون، حمیدرضا شاه‌آبادی معاون تولید کانون نیز از چاپ مجموعه‌ نفیس و فاخر "گربه‌سانان ایرانی" به عنوان یکی از فعالیتهای شاخص انتشارات کانون در سال جدید خبر داد.

 شاه‌آبادی توضیح داد که یک جلد از این مجموعه‌ پنج جلدی اکنون از زیر چاپ بیرون آمده است و به زودی در اختیار نوجوانان کتابخوان و علاقه‌مند به حیات وحش قرار می‌گیرد.

به گفته وی استفاده از عکسها و تصاویر اصلی از گربه‌سانان ایرانی ـ که تاکنون منتشر نشده است ـ کیفیت بسیار خوب چاپ و توجه همزمان به دو رویکرد "زیست محیطی و بیولوژیک" و "فرهنگی" آن را به اثری شاخص در عرصه‌ کتابهای علمی نوجوانان تبدیل کرده است.

معاون تولید کانون در پایان توضیح داد: علی گلشن نویسنده این کتاب علاوه بر جنبه‌های زیست محیطی جایگاه گربه‌سانان را در فرهنگ ایران بررسی کرده است.
 
 

کد خبر 1290770

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha