پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ فروردین ۱۳۹۰، ۱۴:۱۹

274 مداح در علی آباد شناسایی شدند

274 مداح در علی آباد شناسایی شدند

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی علی آباد کتول از شناسایی و ساماندهی 274 مداح در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، حجت الاسلام سید علی حسینی ظهر یکشنبه در نشست این اداره افزود: گفت:مداحان و شاعران اهل بیت عصمت و طهارت در طول تاریخ نقش مهمی در گسترش فرهنگ اصل اسلامی داشته است.

وی گفت: کانون مداحان در شهرستان علی آباد کتول فعال است و در این شهرستان شناسایی 274 مداح در سطح شهرستان فعالیت می کنند.

وی به جایگاه و نقش ستاد ساماندهی شئونات مذهبی در این شهرستان اشاره کرد و افزود: با فعالیت خوب این ستاد آسیب های عزاداری به حد اقل رسیده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی علی آباد کتول گفت: یکی از شهرهای قابل توجه و تاثیرگذار در قبل و بعد از انقلاب اسلامی شهرستان علی آباد کتول بوده است.

کد خبر 1290937

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha