به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان پلدختر، حجت الاسلام محمد تقی صرفی پور در همایش تجلیل از فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان پلدختر افزود: تقویت و فعال کردن مساجد یکی از راه های مهم و اثر گذار در مقابله با شبیخون فرهنگی است.
وی با بیان اینکه مسجد همیشه اثر گذار بوده است، ادامه داد: عمده مشکلات ما در قرن حاضر به دلیل فاصله گرفتن از مساجد است.
امام جمعه شهر پلدختر افزود: اعضای جوان و نوجوان کانونهای فرهنگی هنری مساجد در واقع سربازان جنگ نرم دنیای امروز هستند.
وی تاکید کرد: ساماندهی کانونهای مساجد کار بسیار سختی است اما وقتی چند جوان متدین بتوانند کاری را با موفقیت به پایان ببرند، این سختیها لذت بخش میشود.
امام جمعه پلدختر گفت: آموزش مسئولیتپذیری در کانونهای مساجد میتواند جوانان برومند ایران را به گونهای پرورش دهد که برای فردای جامعه خود بتوانند حلال مشکلات باشند.
حجت الاسلام صرفی پور افزود: کانونهای فرهنگی هنری مساجد یک ظرفیت و سرمایه ارزشی عظیم برای محافظت و پاسداری از اصول و ارزشهای نظام جمهوری اسلامی محسوب میشود.
وی در ادامه با تشریح کارکردهای مساجد، معنویت را خلأ کنونی بشریت دانست و تصریح کرد: مسجد کانون معنویت و مکانی برای قرب و نزدیکی به معبود یکتاست.
وی مساجد را کانون مشورت و مشاوره، تعاون و همکاری و تجلیگاه مردم و مسئولان و پایگاه نظامی و بسیج عمومی دانست و گفت: مسجد خاستگاه عدالت، محل تعلیم و تربیت و کانون امر به معروف و نهی از منکر است.
حجت الاسلام صرفی پور افزود: مسجد کانون بصیرتدهی و دشمنشناسی است و مسجدی نمونه است که در آن عنصر بصیرت ترویج شود.
امام جمعه پلدختر گفت: مساجد به عنوان پایگاههای عظیم اجتماعی همواره از ابتدای تاریخ پر افتخار اسلامی تاکنون به عنوان جایگاه و پایگاه اصلی تصمیمگیری و فعالیتهای فرهنگی، علمی، اجتماعی، اقتصادی و حتی نظامی مسلمانان به شمار آمدهاند و در این برهه زمانی نیز که دشمنان اسلام روی به جنگ نرم و هجمه فرهنگی برای خدشهدار کردن عقاید و باورهای دینی مسلمانان آوردهاند بیش از گذشته به جایگاه تأثیرگذار مساجد نیاز است.
فرماندار شهرستان پلدختر نیز در این همایش در سخنانی اظهار داشت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد محل تربیت نیروهای متعهد و متخصص برای آینده نظام جمهوری اسلامی ایران است.
فریدون رشیدی با تاکید بر لزوم توجه به بازده فعالیتهای مسجدی در سطح جامعه اظهار داشت: مبناییترین کار برای تربیت نیروی انسانی باید در این مساجد خود را نشان دهد.
وی یادآور شد: تربیت نیروی انسانی توانمند، متعهد و کاری از دغدغههای مهم مسئولان بوده است و یکی از اهداف مهم تشکیل کانونهای فرهنگی هنری مسئله تربیت نیروی انسان متعهد است.
رشیدی یادآور شد: در دولت نهم و دهم فعالیتهای فرهنگی مساجد با شتاب خاصی به پیش رفته و دولت توجه خاصی به این مسائل داشته است که قابل مقایسه با سال های گذشته نیست.
وی ادامه داد: فعالیت در زمینه کانونهای فرهنگی هنری دارای قابلیت زیادی است و هر چه در این زمینه تلاش شود شاهد نتایج ارزشمند در سطح جامعه و تربیت نیروهای متعهد خواهیم بود.
فرماندار پلدختر بر کار محتوایی در کانونهای فرهنگی هنری مساجد تاکید کرد و گفت: این کانونها میتوانند در زمینههای مختلف فعالیت کنند و امکان شکوفایی استعدادهای جوانان متعهد را فراهم سازند.
بنابر این گزارش در پایان این همایش از 100 فعال کانون های فرهنگی ، هنری و خادم مساجد شهرستان با اهدای هدایایی تجلیل شد.
نظر شما