پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۴۶

نخستین کاروان راهیان نور لبنان وارد مناطق عملیاتی شد

نخستین کاروان راهیان نور لبنان وارد مناطق عملیاتی شد

اهواز - خبرگزاری مهر: سفر 10 روزه نخستین کاروان راهیان نور کشور لبنان به مناطق عملیاتی خوزستان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، نماینده ویژه رئیس جمهور در کاروان های راهیان نور شامگاه گذشته که امروز همراه با این کاروان به شلمچه سفر کرده است، گفت: 160 نفر از کشور لبنان در قالب کاروان راهیان نور در سفر به ایران از مناطق عملیاتی خوزستان بازدید خواهند کرد.

سید جمال علی الحسینی افزود: این کاروان با هدف ایجاد پیوند میان مسلمانان کشور لبنان و ایران به مدت 10 روز از مناطق عملیاتی نظیر شلمچه، والفجر هشت، هویزه، دهلاویه، طلائیه، چزابه و فتح المبین بازدید می کنند.

وی گفت: کاروان راهیان نور لبنان پس از بازدید از مناطق یادمانی به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) خواهند رفت.

نماینده ویژه رئیس جمهور در کاروانهای راهیان نور افزود: در آینده نزدیک نیز نخستین کاروان راهیان نور کشورمان به جنوب لبنان سفر خواهد کرد.
 
کد خبر 1291319

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha