پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۹ فروردین ۱۳۹۰، ۱۳:۳۸

فاضل لنکرانی:

افکار علمى مرحوم آیت الله فاضل لنکرانى در کرسى‏هاى درس خارج مطرح است

افکار علمى مرحوم آیت الله فاضل لنکرانى در کرسى‏هاى درس خارج مطرح است

قم - خبرگزاری مهر: رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع)‌ گفت: امروز افکار علمى آیت الله فاضل لنکرانی در کرسى‏هاى درس خارج حوزه‌های علمیه مطرح است.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانى در آستانه سالگرد ارتحال آیت الله العظمی فاضل لنکرانی در خصوص ابعاد شخصیتی این مرجع تقلید اظهار داشت: این مرجع بزرگوار ممیزات و خصوصیات بسیار متعددى داشت، از نظر علمى او بروجردى و خمینى زمان بود و در فقه و اصول تمثلى از مرحوم آیت الله العظمى بروجردى و مرحوم امام (ره) بود.

وی با بیان اینکه آیت الله فاضل لنکرانی از نظر سیاسى از‌‌ همان زمانى که امام  خمینى (ره)،  انقلاب را از خرداد ۴۲ آغاز کردند همراه و پیرو امام بود افزود: از کسانى که مرجعیت امام را در آن زمان که حکومت طاغوت بسیار ایجاد خطر کرده بود با شجاعت امضاء کرد آیت الله فاضل بود.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) اضافه کرد: تمام مردم، تمام طلبه ‏هاى، اساتید حوزه این مرجع را یک تبلورى از امام مى‏دانستند و مى‏گفتند با ارتحال امام با وجود این شخصیت خمینى در حوزه‏‌ها زنده است.

وی ادامه داد: بعد از امام کسى که از افکار امام در سطح مرجعیت عالى بسیار دفاع کرد آیت الله فاضل لنکرانی بود و تا آخر عمر یک لحظه نسبت به این امر تردید پیدا نکرد.

آیت الله العظمی فاضل لنکرانی در زمان فوت هیچ دارایی نداشت

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در ادامه به ساده زیستی این مرجع تقلید اشاره کرد و اظهار داشت: من به همه شیعیان دنیا عرض مى‏کنم مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی وقتی از دنیا رفت هیچ مال شخصى از خودش به جا نگذاشت در وصیت نامه خودش نوشته آنچه که من دارم، مربوط به بیت المال مسلمین است و ورثه من دینار و ریالى از او استحقاق ندارند.

وی عنوان کرد: آیت الله فاضل لنکرانی هیچ ملکى و خانه شخصى نداشت، نه اینکه در اواخر عمرش نداشته باشد بلکه از هنگام ولادتش تا زمانى که فوت کرد هیچ مال و اموال شخصى ایشان الا یک مقدار کتاب که ایشان داشت دارایی دیگری از ایشان سراغ نداریم.

30 جلد از شرح آیت الله فاضل بر تحریر الوسیله امام به چاپ رسیده است

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) به مقام علمی آیت الله فاضل لنکرانی اشاره کرد و اظهار داشت: از توفیقات بسیار بزرگ ایشان این بود که بر کتاب تحریر الوسیله امام یک شرح بسیار مفصلى نویشتند که سى جلد از او چاپ شده است و افکار علمى ایشان در کرسى‏هاى درس خارج امروز مطرح مى‏شود اساتید خارج مبانى ایشان را مطرح مى‏کنند و تألیفات بسیار فراوانى را ایشان از خودشان بجا گذاشتند.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: در‌‌ همان ایام جوانى کتاب نهایة التقریر که درس صلاة مرحوم آقاى بروجردى بود نوشتند این کتاب یک کتاب استدلالى بود و در سن ۲۴ سالگى به چاپ رساند بسیار مورد توجه بزرگان آن زمان قرار گرفتند.

یادآور می‌شود: مراسم چهارمین سالگرد ارتحال آیت العظمی فاضل لنکرانی ۱۶ اردیبهشت ماه سالجاری بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد اعظم قم برگزار می‌شود.

کد خبر 1291724

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha