پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ فروردین ۱۳۹۰، ۱۴:۳۹

محدودیت اعتبارات جلوی پیشرفت قطار شهری کرج را گرفته است

محدودیت اعتبارات جلوی پیشرفت قطار شهری کرج را گرفته است

کرج - خبرگزاری مهر: عضو شورای شهر کرج گفت: محدودیت اعتبار در سالهای گذشته و امسال یکی از دلایل عمده عدم پیشرفت قطار شهری در کرج بوده است.

عبدالله پورمظاهری با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: شورای شهر باید با کلان نگری ، وسعت دید و بلندنظری موضوع حمل و نقل شهری را دغدغه اصلی مردم و شهر بداند.

وی افزود: هزینه کردن در قطار شهری، نوعی سرمایه گذاری بلندمدت است که به عنوان خدمتی ماندگار در اختیار نسلهای آینده قرار می گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و زیست شهری شورای شهر کرج خاطر نشان کرد: اولویت اول در سازمان قطار شهری کرج، اتمام خط دو است که باید به منظور بهره برداری از آن در آینده ای نزدیک برنامه ریزی شود.

پورمظاهری روند امور اجرایی این سازمان را  نسبت به سالهای گذشته مثبت ارزیابی کرد و گفت: طی سال گذشته مجموعه اقدامات این سازمان با رشد کمی و کیفی مواجه بوده است به طوری که  به جای فعالیت غیر متمرکز و بعضا ً پرداختن به امور حاشیه ای، غیراصلی و غیرضروری، تمرکز بر اولویت ها، محور کار قرار گرفته است.

وی از واگذاری واگنهای جدید این سازمان خبر داد و افزود: با عنایت ویژه وزارت کشور  واگنهای جدید قطار شهری کرج آماده است که به محض راه اندازی خط آماده  بهره برداری خواهد بود.

قطار شهری ضرورت انکارناپذیر کلانشهرهاست

این عضو شورای شهر کرج وجود قطار شهری را در کلانشهر ها ضرورتی انکارناپذیر قلمداد کرد و یادآور شد: در کلانشهرها از جمله کرج وجود قطار شهری یک ضرورت انکارناپذیر است چرا که می تواند بخش اعظمی از جابجایی مسافر را به عهده بگیرد.

وی افزود: فعالیت شبکه شریان زیرزمینی در کاهش ترافیک، کاهش آلودگی هوا، صرفه جویی در وقت، انرژی و سرمایه نقش بسیار موثری دارد که امیدواریم با نگاه ویژه مسئولان استان بیش از پیش مورد توجه و عنایت قرار گیرد.

کد خبر 1291791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha