محمدخانچی در گفتگو با خبرنگار مهر در مسجدسلیمان گفت: در این پروژه اراضی دشت گل گیر که پیش از این به صورت دیم کشت می شد و در سالهای اخیر به علت کم بارشی با کاهش شدید محصولات خود مواجه شده اند به صورت آبی کشت می شود.
وی افزود: با اجرای کامل این پروژه میزان محصولات کشت شده در این دشت مستعد برای کشاورزی به طرز قابل ملاحظه ای افزایش می یابد و علاوه بر آن این امر باعث جلوگیری از مهاجرت کشاورزان، و ایجاد رونق و شکوفایی در این منطقه خواهد شد.
فرماندار مسجدسلیمان خاطرنشان کرد: انتظار می رود با توجه به اهمیتی که مسئولان به احیای این منطقه از خود نشان داده اند تا پایان سال شاهد به نتیجه رسیدن این پروژه و احیا و رونق کشاورزی و همچنین اشتغال مولد و پایدار در این ناحیه باشیم.
خانچی تصریح کرد: مسجدسلیمان از شهرهایی به شمار می رود که استعداد بالایی برای توسعه کشاورزی در آن وجود دارد ولی متاسفانه به علت اینکه این شهر زادگاه نفت در خاورمیانه محسوب می شود تمامی فعالیتهای آن در یکصد سال گذشته بر روی فعالیتهای نفتی متمرکز شده و این موضوع باعث شده مسجدسلیمان آن گونه که انتظار می رود رشد نکند.
وی تصریح کرد: اگر توسعه مسجدسلیمان به جای نفت از همان ابتدا بر روی فعالیتهای مولد همانند کشاورزی متمرکز می شد اکنون وضعت توسعه و رونق اقتصادی در این شهر فراتر از انتظارها بود ولی تاکید بیش از حد بر نفت در توسعه این شهر باعث شده اکنون که حجم فعالیتهای شرکت نفت و ذخیره درجای نفت در این شهر کاهش یافته این شهر با مشکلات عدیده ای از جمله بیکاری مواجه شود.
خانچی تصریح کرد: در برنامه ریزیهای صورت گرفته قصد داریم وابستگی مسجدسلیمان به نفت را کاهش و به سمت فعالیتهای مولد و اشتغال زا حرکت کنیم و در این راستا دولت برای احیای نخست شهر نفتی ایران اعلام آمادگی کرده است.
نظر شما