پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۰ فروردین ۱۳۹۰، ۱۶:۴۶

رای‌گیری به پایان رسید /

آل اسحاق دوباره رئیس اتاق تهران شد

آل اسحاق دوباره رئیس اتاق تهران شد

رای‌گیری اعضای هیئت ‌رئیسه هفتمین دوره فعالیت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران دقایقی قبل به پایان رسید و بر این اساس، یحیی آل اسحاق بار دیگر رئیس این اتاق شد.

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات هیئت رئیسه اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران دقایقی قبل به پایان رسید و بر این اساس، یحیی آل اسحاق رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران شد.

اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران را 60 نفر تشکیل می‌دهند که متشکل از 40 نفر منتخب بخش‌خصوصی و 20 نفر نماینده دولت هستند. بر این اساس، هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران که شامل 5 نفر است، با اکثریت آرا از سوی بخش خصوصی انتخاب شدند.

بر این اساس، یحیی آل اسحاق به عنوان رئیس، به عنوان میرمحمد صادقی نایب رئیس اول، محمدصادق مفتح به عنوان نایب رئیس دوم و سید حمید حسینی به عنوان خزانه‌دار انتخاب شدند.

در دوره گذشته فعالیت اتاق بازرگانی و صنایع و معادن محمدصادق مفتح نایب رئیس اول و علاءمیرمحمدصادقی نایب رئیس دوم بودند، ضمن اینکه پیش از این شاهرخ ظهیری به عنوان خزانه‌دار فعالیت می کرد.

کد خبر 1292904

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha