پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۱ فروردین ۱۳۹۰، ۹:۴۲

دانشگاههای پیام نور مازندران کانون توسعه بومی- محلی مناطق می شود

دانشگاههای پیام نور مازندران کانون توسعه بومی- محلی مناطق می شود

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس دانشگاه پیام نور مازندران با اشاره به راه اندازی رشته های کارشناسی ارشد در این مجموعه دانشگاهی متناسب با نیازهای استانی اظهار داشت: دانشگاههای پیام نور شهرستانها را به کانونهای توسعه بومی محلی مناطق تبدیل خواهیم کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق علی موحدمنش در دیدار اعضای هیئت مدیره خانه مطبوعات مازندران در دانشگاه پیام نور استان افزود: دانشگاه پیام نور در سطح ملی، بزرگترین دانشگاه دولتی کشور است.

وی خاطر نشان کرد: این دانشگاه در سطح استانی با 45 هزار دانشجو و 18 واحد و مرکز دانشگاهی، بزرگترین دانشگاه مازندران است.
 
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران با اشاره به اینکه این دانشگاهی، یک مجموعه دانشگاهی کاملا مردمی است تصریح کرد: دانشگاههای پیام نور شهرستانها را به کانونهای توسعه بومی محلی مناطق تبدیل می کنیم.
 
موحدمنش با بیان اینکه با این اقدام قصد داریم کلیه امکانات دانشگاههای استان را در خدمت مردمان مناطق خواهیم گذاشت یادآور شد: روش اداره قالب واحدهای دانشگاهی پیام نور مازندران به صورت هیئت امنایی است.
 
وی با اعلام این مهم که توسعه شبکه های مجازی در دانشگاههای استان از برنامه های پیام نور مازندران در برنامه پنجم توسعه است افزود: آموزش مادام العمر از ضروریات زندگی هزاره سوم است.
 
رئیس دانشگاه پیام نور مازندران با اشاره به اینکه سطح علمی دانشگاههای پیام نور در نقاط مختلف کشور بالا است اظهار داشت: 75 درصد پذیرفته شدگان مقاطع کارشناسی ارشد دانشگاهها، از دانشگاه پیام نور فارغ التحصیل شدند.
 
موحدمنش با بیان اینکه مطالعات و تحقیقات پژوهشی خانه مطبوعات را اجرایی خواهیم کرد افزود: مطبوعات مازندران نقش اساسی در اجرای اهداف برنامه پنجم توسعه دولت در مازندران دارند.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش از برگزاری همایش ملی جهاد اقتصادی با رویکرد سرمایه گذاری و اشتغال توسط دانشگاه پیام نور مازندران در سال جاری خبر داد و گفت: سال جهاد اقتصادی در مازندران باید آغاز سرمایه گذاریهای وسیع و همه جانبه در بخش های اساسی اقتصاد کشور است.
 
کد خبر 1293182

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha