فرزاد فتاحی در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: استان ایلام دارای 545 هزار و 787 نفر جمعیت است که از این تعداد 331 هزار و 231 نفر در مناطق شهری و 210 هزار و 703 نفر در مناطق روستایی سکونت دارند از این جمعیت 33 هزار و 310 نفر بعنوان ورزشکار سازمان یافته یعنی 6.1 درصد جمعیت استان بصورت رسمی تحت پوشش فعالیتهای ورزشی قرار دارند که از این لحاظ در کشور حائز رتبه اول می باشد هشت درصد جمعیت شهری و 3.14 درصد جمعیت روستایی هم اکنون در فعالیتهای ورزشی بصورت سازمان یافته فعالیت می کنند.
وی تصریح کرد: در سال گذشته جوانان استان ایلام با تلاش و کوشش و برنامه ریزی موفق شدند550 مدال ارزشمند از مسابقات آسیایی، جهانی، بین المللی و کشوری کسب کنند که این افتخار موجبات شور و شعف اجتماعی و افزایش غرور ملی گردید که از این تعداد قهرمان استان 183 نفر به تیمهای ملی مختلف دعوت شدند که حاصل آن کسب 41 مدال طلا، نقره و برنز از مسابقات جهانی، آسیایی و بین المللی بود که جمعا 41 بار پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران در کنار کشورهای صاحب نام توسط ورزشاران غیور استان قابل توجه است.
فتاحی افزود: کسب مدال طلای آقای ذبیح الله پورشیب از مسابقات المپیک آسیایی گوانگجو که برای اولین بار در طول تاریخ ورزش استان بدست آمد و برگزاری جشن استانی برای این قهرمان ارزنده و شور و شعف خاص مردم و مسئولین استان از مهمترین رویدادهای ورزشی در سال گذشته بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در جهت توسعه ورزشهای همگانی و با تاکیدات مقام معظم رهبری، برگزاری همایشهای پیاده روی خانوادگی در شهرها و بخشهای مختلف استان به تعداد 33 مورد انجام شد که همایش پیاده روی در مرکز استان با حضور نزدیک به 50 درصد جمعیت استان و شهرستان ملکشاهی با حضور 60 درصد جمعیت شهرستان بعنوان یک رکورد کشوری است.
مدیرکل تربیت بدنی استان ایلام گفت: برگزاری جشنواره ها و همایشهای عمومی ورزش همگانی 186 مورد، برگزاری برنامه های فرهنگی ورزشی480 مورد، برگزاری جشنواره های ورزش روستایی و عشایری 50 مورد، برگزاری مراسم باشکوه یادواره شهدای زمین فوتبال چوار و 76 شهید ورزشکار استان با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی و رئیس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور از اقدامات سال گذشته بوده است.
فتاحی افزود: افتتاح 10 پروژه بزرگ ورزشی در سطح استان با زیربنای 19 هزار و 169 مترمربع، آغاز به کار احداث 13 پروژه ورزشی روستایی، 40 پروژه بزرگ ورزشی در سال 89 از محل اعتبارات عمرانی استانی و ملی با اعتباری بالغ بر 73 هزار و 894 میلیون ریال از دیگر اقدامات سال گذشته بوده است .
نظر شما