پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۱ فروردین ۱۳۹۰، ۱۱:۳۱

همایش ارگانهای دریایی برگزار می شود

مدیرکل بنادر ماهیگیری سازمان شیلات از برگزاری نوزدهمین همایش ارگان های دریایی در اردیبهشت امسال به میزبانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور در رامسر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرکل بنادر ماهیگیری سازمان شیلات گفت: هیات علمی این همایش می تواند با توجه به مشکلات موجود در حوزه دریایی کشور، با هماهنگ سازی فعالیت دستگاه های مرتبط مانند شیلات بحث های کارشناسانه و تخصصی برای حل این مشکلات در طول روزهای همایش فراهم کند.

گلشنی اضافه کرد: سازمان شیلات به عنوان یکی از بهره برداران اصلی حوزه دریا در زیر آب همیشه شاهد آلودگی دریایی از طریق نشت سوخت از کشتی ها، زباله های انسانی، رسوب و نفت موجود در دریا بوده و امیدواریم در حل مشکلات محیط زیستی دریایی در همایش هماهنگی ارگان های دریایی با سازمان حفاظت محیط زیست نقش بسزایی داشته باشد.

وی درخصوص اجرایی تر شدن بندهای قطعنامه همایش ارگان های دریایی پیشنهاد کرد: سازمان محیط زیست هم می تواند پیش از شروع همایش می تواند با توجه به مقالات دریافتی بندهایی از این قطعنامه را حاضر کرده و برای ارگان های شرکت کننده ارسال کند و با نظر این ارگان ها پیش نویسی برای بندهای قطعنامه تدوین شود تا در پایان همایش هماهنگی ارگان ها با این بندها آشنایی داشته باشند.

به گفته گلشنی همچنین محیط زیست می تواند کمیته ای با عنوان کمیته پیگیری قطعنامه نوزدهمین همایش ارگان های دریایی در دبیرخانه همایش تشکیل دهد . اعضای این کمیته نیز می توانند نمایندگانی از سازمان های حاکمیتی باشند.

این کارشناس شیلات در خصوص سال جهاد اقتصادی و نمود آن در همایش ارگان های دریایی تصریح کرد : یکی از مهمترین اتفاقاتی که در آغاز سال90 پیش روی ارگان های دریایی است، برگزاری همین همایش است. با توجه به سال جهاد اقتصادی، این همایش می تواند بستر خوبی برای برنامه های مربوط به جهاد اقتصادی در حوزه دریایی باشد. همچنین با تشکیل پنل ها و میزگردهایی در این همایش می توان با ابتکار سازمان حفاظت محیط زیست کشور اتاق فکری برای اجرایی کردن شعار جهاد اقتصادی در حوزه دریایی ایجاد کرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: نوزدهمین همایش ارگان های دریایی می تواند شروع خوبی در عملی کردن جهاد اقتصادی در حوزه های مختلف اقتصاد باشد.

نوزدهمین همایش ارگان های دریایی سیزدهم و چهاردهم اردیبهشت به میزبانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور در رامسر برگزار می شود.

کد خبر 1293447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha