پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۱ فروردین ۱۳۹۰، ۱۲:۵۰

مجید جلالی در گفتگو با مهر:

دیدار با ملوان حیاتی است/ امتیاز میزبانی و بازیگردانی ویژگی‌های برتری ماست

دیدار با ملوان حیاتی است/ امتیاز میزبانی و بازیگردانی ویژگی‌های برتری ماست

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان ضمن تاکید بر اینکه دیدار برابر ملوان بندرانزلی یک بازی کلیدی و حیاتی برای تیمش است،گفت: این بازی سرنوشت ما را برای قرار گرفتن در جمع 6 تیم برتر مشخص می‎کند.

مجید جلالی در گفتگو با خبرنگار مهر با یادآوری اینکه برنده دیدار تیم‌های فولاد خوزستان و ملوان بندرانزلی شانس بیشتری برای قرارگرفتن در رده ششم جدول دارد، اظهارداشت: تمرینات خود را به گونه‌ای پیگیری کرده‌ایم که بتوانیم صاحب این رده شویم.

وی با اشاره به بازیکنانی غایب تیمش در دیدار برابر ملوان بندرانزلی یادآور شد: امید خورج و رضا معقولی بازیکنان محروم و مصدوم من برای این بازی هستند اما سایر بازیکنان در شرایط خوبی قرار دارند. امیدواریم که با حضور باانگیزه آنها بتوانیم جای خالی این دو بازیکن غایب را پر کنیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان ، حریف روز جمعه تیمش را خوب و قابل احترام  توصیف کرد و ادامه داد: میزبان این بازی هستیم اما بازی راحتی نداریم چون حریف‌مان ویژگی‌های خوب و خاص خود را دارد. مثلا اینکه در ضد حمله عملکرد خوبی دارد.

جلالی در پاسخ به این سوال که "برای کاهش کارایی خط حمله ملوان بندرانزلی که با حضور بازیکنانی نظیر مهرداد اولایی از تاثیرگذاری بالایی در بازی برخوردار است، چه تدابیری اندیشیده‌اید؟"، تصریح کرد: به هر حال تمرینات تیم بر اساس ویژگی‌های منفی و مثبت حریف و چگونگی استفاده از آنها به سود خودمان پیگیری شده است. اینکه به طور دقیق چه تدابیری برای این بازی داریم و برای نتیجه گیری به چه تاکتیک و شیوه‌ای روی می‌آوریم در جریان بازی مشخص می‌شود.

وی تاکید کرد: البته فولاد خوزستان هم ویژگی‌های خاص خود را دارد که می‌تواند با اتکا به آنها امیدوار به ارائه یک بازی خوب و نتیجه‌بخش باشد. ما میزبان بازی هستیم و امتیاز این بازی می‌تواند کمک حال ما باشد. ضمن اینکه در بازیگردانی هم تا حد زیادی روی حریف مسلط هستیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان به شکست هفته گذشته تیمش برابر شاهین بوشهر اشاره کرد و گفت: مقابل این تیم خوب بودیم و این امری طبیعی است که با وجود بازی خوب هم احتمال شکست وجود دارد. همان طور که در برخی هفته‌ها، عملکرد بازیکنان در جریان بازی بد است اما با نتیجه همراه می‌شود. در هر صورت مقابل شاهین بوشهر فرصت‌های زیادی را از دست دادیم و به همین دلیل شکست خوردیم.

وی با بیان اینکه این شرایط برای هر دیدار دیگری می‌تواند تکرار شود، افزود: البته روحیه جبران در بازیکنان وجود دارد. همه امیدوارند با ارائه یک بازی خوب به نتیجه موردنظر برسند.

مجید جلالی در پایان گفتگو با خبرنگار در مورد حضورش در کادر فنی تیم فوتبال امید گفت: هیچ صحبتی در این زمینه با من نشده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دیدار تیم‌های فولاد خوزستان و ملوان بندرانزلی ازهفته سی و یکم رقابت‌های لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت 16 روز جمعه در ورزشگاه تختی اهواز برگزار می‌شود.

کد خبر 1293524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha