پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱ اردیبهشت ۱۳۹۰، ۱۴:۰۴

جهاد اقتصادی گامی بلند در جهت توسعه و پیشرفت کشور است

جهاد اقتصادی گامی بلند در جهت توسعه و پیشرفت کشور است

ایلام - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان دهلران گفت: جهاد اقتصادی گامی بلند در جهت توسعه و پیشرفت کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، بهزاد علیزاده صبح پنجشنبه در اولین نشست شورای اداری سال 90 دهلران ضمن گرامیداشت سال جهادی اقتصادی گفت: در نامگذاریها همه اقشار جامعه مخاطب می باشند ولی مسئولیت مدیران سنگین تر است.

وی افزود: نامگذاریها جنبه تشریفاتی و ظاهری ندارند بلکه راهبردی و کاربردی هستند.

فرماندار دهلران با بیان اینکه نامگذاریها تنها مربوط به یکسال خاص نیست بلکه برای همیشه باید درجامعه مورد توجه قرار گیرند، گفت: سال گذشته با رهنمودهای ارزنده مقام معظم رهبری و تدابیر دولت، هماهنگی و همکاری مردم بزرگترین تحریم را پشت سرگذاشتیم.

علیزاده ضمن تقدیر از ستاد تسهیلات نوروزی شهرستان اظهار داشت:در ایام تعطیلات نوروزی بیش از 152 هزار نفر بعنوان میهمانان نوروزی از شهرستان بازدید و بیش از 70 هزار نفر از یادمان شهدای شرهانی و مناطق عملیاتی دهلران بازدید کردند.

وی مهمترین موضوع امسال را که درسرلوحه کارهای دولت عدالت محور قرار دارد موضوع اشتغال عنوان کرد و بیان داشت: امسال دولت در راستای تحقق جهاد اقتصادی و ریشه کنی معضل بیکاری دو میلیون و500 هزارشغل را دردستور کار قرار داده که سهم شهرستان از این تعداد دو هزار و 311 شغل است که باید با همکاری همه مسئولین استانی و شهرستانی تحقق پیدا کند.

علیزاده در ادامه به پدیده گرد و غبار اشاره و تصریح کرد: پدیده گرد و غبار دارای دو منشا داخلی وخارجی است.

وی درخصوص منشا خارجی گرد و غبار به کشورهای همسایه اشاره و اظهار داشت: دولت در سالهای اخیر تعاملات خوبی با کشورهای منشا گرد و غبارداشته که امید است هرچه سریعتر این پدیده که مشکلات زیادی برای مردم ایجادکرده است برطرف شود.

وی در ادامه منشا داخلی گرد و غبار را بیابانی بودن شهرستان، خشکسالی های پیاپی و اقلیم گرم و خشک منطقه عنوان کرد و گفت:در سالهای اخیر اقدامات خوبی توسط دولت ازجمله نهالکاری 3هزارهکتار از اراضی شهرستان صورت گرفته که تامین اعتبارات بویژه دربخش منابع طبیعی بمنظور افزایش جنگلکاری و نهالکاری و بیابان زدایی حائز اهمیت است.

فرماندار دهلران در پایان از مدیران خواست تا برنامه ریزی و تعیین اولویتها، طرح تکریم ارباب رجوع، توجه به برنامه های فرهنگی و امورمعنوی، برپایی نماز جماعت در ادارات، اعمال مدیریت منابع درجلوگیری از هزینه های اضافی، پیگیری اعتبارات پروژه ها، پیگیری و تکمیل پروژه های عمرانی اعم از ملی و استانی، پیگیری پروژهای افتتاحی هفته دولت، توجه به کنارگذر شهر دهلران و راههای شهرستان و همچنین حذف نقاط حادثه خیز، جاده چمسرخ دهلران، تعریض خیابان امام(ره) شهر دهلران، تسریع در ساخت و ساز مسکن مهر، طرحهای اشتغالزایی دستگاهها از طریق مدیران کل دراستان و پیگیری در مرکز جامع اشتغال درسال جهاد اقتصادی در راستای توسعه و پیشرفت شهرستان مورد توجه قرار دهند.

کد خبر 1294253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha