به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، محمود احمدی نژاد ظهر پنج شنبه در جمع فرهیختگان و مدیران استان کردستان اظهار داشت: کردستان ظرفیتهای بسیار خوبی توسعه و پیشرفت دارد که باید از این ظرفیتها به نحو مناسب و شایسته بهره برداری کرد تا میزان خدمت رسانی به مردم تسریع یابد.
وی عنوان کرد: کردستان از مراکز اصلی فرهنگ و تمدن ایران زمین است و کسانی که فرصت خدمت رسانی به مردم این استان را پیدا کرده اند باید قدرشناس بوده و در این جهت از تمامی ظرفیت ها برای خدمت رسانی به کردستان استفاده کنند.
رئیس جمهور اسلامی ایران از مدیران و مسئولان استان کردستان خواست که علاوه بر توجه به مسائل کلان این استان در جهت رفع مشکلات موردی مردم نیز تلاش کنند و افزود: در کنار اقدامات بزرگ در استان کردستان لازم است که مشکلات شخصی مردم نیز مورد توجه و عنایت جدی قرار گیرد.
وی کردستان را سرشار از ظرفیت عنوان کرد و گفت: زمین حاصلخیز، بارش مناسب باران، معادن غنی از جمله ظرفیت های اصلی کردستان است که با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته در جلسه هیئت دولت اقدامات بسیار خوبی برای استفاده از این ظرفیت ها صورت گرفته است.
احمدی نژاد یادآور شد: کردستان می توان به عنوان استان نمونه در کشور تبدیل شود و یکی از لازمه های این مهم امید به آینده است چرا که دشمن اصلی برای رسیدن به توسعه ون پیشرفت در کشور یاس و ناامیدی است و مردم استان باید همگان با مسئولان با امید به آینده برای ساختن کردستانی آباد مشارکت کنند.
وی گفت: هر کسی که دوست دار توسعه و پیشرفت کردستان است باید بدون هیچ چشم داشتی به مردم خدمت کند و دولت دست اینگونه افراد را در کردستان به گرمی می فشارد و از همکاری و مشارکت آنها در این استان استقبال خواهد کرد.
در ابتدای جلسه شورای اداری و نشست فرهیختگان با رئیس جمهور، استاندار کردستان، امام جمعه سنندج، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از فعالان اقتصادی و فرهنگی استان کردستان نیز به بیان نقطه نظرات خود در حوزه های مختلف پرداختند.
نظر شما